Katte Middleton a renunțat la eticheta regală și s-a transformat într-un copil. Ducesa s-a amuzat copios

Katte Middleton a renunțat la eticheta regală și s-a transformat într-un copil. Ducesa s-a amuzat copios
Ducesa de Cambridge ai zice că a dat în mintea copiilor. Dar nu! Deși e mereu atentă la imaginea sa, uneori îi place să se joace. Iar englezii o iubesc pentru asta.

Soția prințului William, Kate Middleton, e mereu o prezență agreabilă. Nu ratează nici un moment să-și arate latura jucăușă.

Katte Middleton a renunțat la eticheta regală și s-a transformat într-un copil. Ducesa s-a amuzat copios

Cu puțin timp în urmă, ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost în Copenhaga să viziteze Centrul pentru Copilăria Timpurie al Fundației Regale, pe care l-a inaugurat anul trecut în iunie. Potrivit hellomagazine.com, Kate s-a oprit la Universitatea din Copenhaga, iar ulterior a avut loc o întâlnire extrem de plăcută cu părinți danezi la Muzeul Copiilor.

De asemenea, ducesa a vizitat și „Laboratorul de Joacă” (Lego Foundation PlayLab) din cadrul Universității. Când a văzut câte tentații sunt aici, ducesa a dat în mintea copiilor și s-a dat pe tobogan, spre bucuria celor prezenți.

„Hai să mai facem unul”

După discuțiile oficiale, Kate a vorbit cu cei prezenți și despre cât de mult iubește copiii, fiind și ea mamă a trei prichindei. Mai în glumă, mai în serios, Kate le-a spus părinților unor bebeluși că și-ar mai dori un copil. „William mereu se îngrijorează când mă vede în preajma copiilor sub un an. Pentru că ajung acasă și îi spun: Hai să mai facem unul!”, au fost cuvintele ducesei.

Măslinele, alimentele preferate ale ducesei

Kate Middleton are mare grijă de silueta ei și preferă mai mult mâncărurile vegetariene. Potrivit unui articol din Daily Mail, Ducesa de Cambridge adoră salatele de pepene verde, tabbouleh, sushi și peștele marinat și e pur și simplu îndrăgostită de măsline, despre care spune că sunt alimentele sale preferate.

Deși e extrem de elegantă, aceasta nu cheltuie niciodată mult pe haine. De altfel, în garderoba ei se găsește o pereche de cizme pe care o are de când avea vârsta de 17 ani. În mare parte, îmbrăcămintea pe care o are este achiziționată de la branduri comune, respectiv Mark & Spencer, Zara, H&M.

Sursă foto: okmagazine

 

 

Recomandarile noastre