Vedeta tocmai a adus-o pe lume pe Daisy Dove, fiica ei și a logodnicului Orlando Bloom. Ea a făcut un comentariu rar despre căsnicia ei de scurtă durată cu comediantul britanic Russell Brand, la nouă ani de la despărțirea lor.

Katy a spus că a fi într-o relație cu comediantul britanic „a fost la fel ca o tornadă”, scrie The Sun. Cântăreața, în vârstă de 35 de ani a făcut remarca în timp ce și-a promovat noul album pe „60 Minutes Australia”, într-un interviu difuzat duminică.

Katy a descris relația cu Brand ca fiind „prima ruptură a minții mele idealiste”.

„Am avut un mare succes la 23, 24 și 25 de ani și apoi am întâlnit pe cineva interesant și stimulant. Era exact ca o tornadă, totul se întâmpla simultan”, a dezvăluit ea.

Divorț prin sms

Cântăreața a adăugat că „a rezonat întotdeauna cu fricțiuni, rezistență și provocări” și a spus că știe asta despre ea însăși. Actorul britanic Brand și Katy s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă indiană în 2010, apoi au divorțat peste un an și două luni.


Ronaldo și Georgina, ultimele poze din cea mai fierbinte vacanță

Români, boschetari de lux la Londra. Dorm în fața magazinelor exclusiviste din Park Lane


Katy a mărturisit anterior, pentru revista „Vogue” că Brand a fost cel care a decis să pună capăt căsătoriei lor când i-a trimis un mesaj text în ajunul Anului Nou 2011, informându-o că intenționează să solicite divorțul. „Este un om foarte deștept și am fost îndrăgostită de el când m-am căsătorit”, a spus Perry la vremea respectivă.

Cu Orlando „nimic nu este măturat sub covor”

Acum Katy Perry spune că ea și Orlando împărtășesc o relație în care „nimic nu este măturat sub covor”. Cântăreața a descris relația ei cu Orlando Bloom în termeni mult mai sănătoși, numind-o „foarte deschisă, foarte comunicativă”.

„Este ca și cum, probabil, ar trebui să intrăm în cealaltă cameră pentru a discuta ceva în care nu suntem de acord, pentru că o vom face doar în public”, le-a spus ea jurnaliștilor. „Dar cred că, dacă putem ajunge la capătul vieții noastre împreună, vom fi cei mai mari profesori unul pentru celălalt”.

Katy și Orlando urmau să se căsătorească în Japonia la începutul acestei veri, dar s-au decis să amâne ceremonia din cauza pandemiei de coronavirus în curs de desfășurare.

Sursa foto: Instagram, Mirror.co.uk / PA

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp