Khloé Kardashian, înșelată, din nou. Pur și simplu are ghinion teribil

Khloé Kardashian, înșelată, din nou. Pur și simplu are ghinion teribil
Presa internațională a relatat că una dintre fetele Kardashian, Khloé, a fost înșelată din nou de către tatăl copilului ei, Tristan Thompson.

Khloé Kardashian și Tristan Thompson au avut o relație plină de peripeții. S-au împăcat și s-au despărțit deja de câteva ori până acum. În urmă cu trei ani, cuplul a urat bun venit pe lume unei fiice, pe nume True. Khloé s-a chinuit mulți ani până a reușit să aibă un copil, astfel că vedeta a fost în culmea fericirii. 

Cu câteva zile înainte de nașterea fetiței lor, True, în aprilie 2018, a apărut public un filmuleț cu Thompson înșelând-o pe Khloe. Cei doi au ales însă atunci să depășească problemele și să rămână împreună, Khloe fiind mereu cea care îl apără public pe omul iubit. Khloe Kardashian și Tristan Thompson și-au spus adio însă în 2019, după ce s-a aflat că acesta din urmă a înșelat-o cu Jordyn Woods, cea mai bună prietenă a surorii sale Kylie Jenner.

Khloé Kardashian, înșelată din nou de Tristan Thompson. Un model a dezvăluit totul

Khloé Kardashian înșelată

Khloé și Tristan s-au împăcat într-un final anul trecut, după ce au stat în carantină împreună.  Ba chiar discutau anul trecut să facă al doilea copil. Acum, însă, vedeta se pare că a fost din nou înșelată.  Modelul Instagram Sydney Chase a susținut într-un nou interviu că a avut o aventură cu  Tristan, în vârstă de 30 de ani, în ianuarie a acestui an. 

„Mi-a spus că nu mai are o relație, așa că am spus OK”, a pretins modelul. „Am vorbit, am petrecut timp împreună, am ieșit, totul.” Chase a susținut că l-a întrebat pe starul NBA – care s-a împăcat cu Kardashian, în vârstă de 36 de ani, vara trecută – „Ești singur?” iar el ar fi răspuns: „Da”. Tânăra a mai spus că în momentul în care a aflat că Tristan nu este singur, s-a despărțit de el. Momentan nici Khloé Kardashian și nici iubitul ei nu au vorbit public despre aceste zvonuri. 

Foto: Facebook

Dana Rogoz, din nou departe de familie: „Deja mi-e dor de tine!”