Dana Rogoz, din nou departe de familie: „Deja mi-e dor de tine!”

Dana Rogoz, din nou departe de familie: „Deja mi-e dor de tine!”
Pentru a doua oară în câteva luni, Dana Rogoz se află din nou departe de familie. Ce s-a mai întâmplat de data aceasta, a povestit chiar actrița.

În urmă cu ceva timp, Dana Rogoz a primit un rol într-un lungmetraj străin, fapt ce a entuziasmat-o peste măsură. În acest scop, actrița a trebuit să stea departe de soțul și fiul ei, aproximativ două luni. În acest timp, Dana a fost în Slovacia, unde a filmat pentru proiectul mai sus menționat. Acum, Dana Rogoz se află din nou departe de familie. 

Data trecută, Dana nu a plecat singură, ci alături de fiica sa Lia, care e foarte mică și are nevoie de toată atenția mamei sale. Soțul Danei, regizorul Radu Dragomir, a rămas atunci în țară pentru a avea grijă de fiul lor, Vlad. Vedeta povestea la plecare că Vlad a fost tare trist la plecarea Danei și a surioarei Lia. ”Și că să fie și mai grea plecarea, Vlad a plâns in hohote la despărțire… offf! Să ne țineți pumnii!”, scria Dana Rogoz pe Instagram în urmă cu ceva timp. 

Dana Rogoz, din nou departe de familie. Ce zice fiul ei, Vlad 

Acum, Dana a anunțat pe Instagram că a plecat iar spre Slovacia. Și de data aceasta a luat-o cu ea pe Lia, însă bineînțeles că fiul ei, Vlad, a rămas acasă. Actrița a explicat totul pe rețeaua socială. „Azi zbor din nou cu Lia spre Slovacia, pentru încheierea filmărilor pentru lungmetrajul început anul trecut, în decembrie, și pentru care am filmat inclusiv în ianuarie – februarie anul acesta.Am fost plecate mai mult de o lună de zile amandouă și iată că ne întoarcem cu forțe proaspete. Chiar acum fac bagajul și sper să nu uit nimic important. Să ne țineți pumnii! Fotografia e din Bratislava, dintr-o pauză de filmare”, a scris actrița în mediul online, chiar înainte de a pleca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana a povestit și că fiul ei Vlad a plâns când a venit momentul despărțirii. Pesemne că micuțul suportă greu a doua despărțire de mama sa, în doar câteva luni. „Gata, ne suim în avion! Doamne ce a mai plâns Vlad la despărțire, m-a rupt! Chiar dacă știe că de dată asta vom fi plecate pentru filmări în Slovacia doar pentru câteva zile. „Deja mi-e dor de tine” mi-a zis fix când am intrat în aeroport și l-am înțeles perfect. Lia, în schimb, mă privește nevinovată acum, proaspăt trezită din somn, cu bateriile încărcate pentru zbor”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Foto: Instagram

Fostul „cuțit de aur” al lui Florin Dumitrescu devine jurat