Fostul „cuțit de aur” al lui Florin Dumitrescu devine jurat

Fostul „cuțit de aur” al lui Florin Dumitrescu devine jurat
Oboseala fizică și psihică a juraților, ce s-au întrecut până în acest moment în 25 de probe culinare, a născut discuții la cuțite între cei trei, duminică seara. Iar tema impusă de Gina Pistol, antreuri pentru masa de Paște, a venit la pachet cu un avantaj pe măsură, iar Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea s-au luptat pentru amuleta supremă. dar să vedeți ce urmează. Doi chefi capitulează.

Diseară, de la 20:30, disensiunile continuă la Chefi la cuțite, căci invitatul special pare să aducă o presiune în plus între cei trei în lupta pentru amulete: fostul „cuțit de aur” al lui Florin Dumitrescu devine jurat. „Cătălin, hai să mergem! Luăm pauză noi doi. Dă-i direct amuleta lui Florin, că pierdem timpul”, spune chef Bontea.

Juratul serii este nimeni altul decât Silviu Nedelea, fost semifinalist al cooking show-ului, cuțit de aur ales de Florin Dumitrescu în sezonul cu numărul 6. „Emoțiile sunt mult mai mari și mult mai diferite față de când am fost concurent. Mi-au fost mentori, acum trebuie să îi jurizez”, recunoaște acesta.

Fostul „cuțit de aur” al lui Florin Dumitrescu devine jurat

Deși tachinările nu vor lipsi de la bancurile de lucru are chefilor, Cătălin Scărlătescu are încredere în obiectivitatea oricărui invitat ce decide soarta amuletelor. „Nu cred că Silviu își va permite să nu jurizeze într-un fel normal!”. Cum va decurge proba, pentru ce amuletă se luptă chefii și ce verdict va da Silviu Nedelea, telespectatorii pot afla în seara aceasta.

Tot diseară, personaje speciale și preparate pe măsură își vor face apariția cu doar câteva etape înainte ca jurizările pe nevăzute să se încheie. Unul dintre ei este Nick de la N&D. Care vine alături de fiica sa, Andreea. A provocat-o la un duel culinar la cuțite chiar în ziua în care aceasta a împlinit 14 ani.

”Eu sunt foarte emoționată, am un gol în stomac. Îmi tremură mâinile. S-a declanșat panica! Până acum nu înțelegeam de ce concurenții au atâtea emoții!”, spune Nick. Ce verdict vor da chefii în ceea ce privește competiția dintre tată și fiică, dar și ce alți concurenți îi vor încânta pe jurați în această seară, cei din fața micilor ecrane pot urmări de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție Chefi la cuțite.

Sursa foto: Chefi la cuțite

Săptămâna Mare. Pomenirea ultimelor zile ale lui Hristos pe Pământ