Vlad Gherman și-a pus sentimentele pe muzică. Ce zice Cristina Ciobănașu: „Nu m-ai pierdut”

Vlad Gherman și-a pus sentimentele pe muzică. Ce zice Cristina Ciobănașu: „Nu m-ai pierdut”
Vlad Gherman n-a mai rezistat și a scos la iveală toate sentimentele pe care le nutrește față de fosta iubită. Cristina Ciobănașu i-a dat un răspuns surprinzător.

Deși s-au despărțit, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu încă petrec foarte mult timp împreună, așa cum Rețete și vedete a mai scris. Serile trecute, cei doi au luat cina alături de Ruxandra Ion și soțul ei. Acum însă, Vlad Gherman nu a mai rezistat și și-a mărturisit sentimentele față de Cristina în versuri. Piesa pe care a lansat-o a stârnit reacții în mediul online. 

Vlad Gherman a lansat, sâmbătă, o piesă intitulată ”Până să te pierd”, în care și-a pus toate sentimentele față de marea dragoste pe care a avut-o alături de actriță. ” Piesa asta-i tristă, cine-ar fi crezut / C-o să vină ziua când am să ți-o cânt? /Când pariul nostru, uite, s-a pierdut, /Un pariu pus mai demult…”, sunt doar o parte din versurile sensibile ale piesei. 

Declarația continuă în același stil. „Până să te pierd de tot / Zi-mi dacă-i vreo șansă / Să spun sau să fac ceva / Să te întorc”. 

Ce zice Cristina Ciobănașu de sentimentele lui Vlad Gherman


Cristina Ciobănașu a postat un mesaj alături de o fotografie cu Vlad Gherman. Tânăra i-a oferit un răspuns în urma mesajului transmis prin piesa ”Până să te pierd de tot”. ” Sunt mândră de tine! Nu m-ai pierdut, îți sunt în continuare alături. Noi vom fi mereu cei mai buni prieteni! Pariul nostru s-a transformat și depinde doar de noi să îl câștigăm. Știi bine că sunt aici oricând ai nevoie de mine. Iar piesa e superbă!”, a scris Cristina Ciobănașu.

În această dimineață, Vlad Gherman a transmis un mesaj pe Instagram și a asigurat urmăritorii că atât el, cât și Cristina, sunt foarte bine, sunt prieteni. De asemenea, artistul a mai mărturisit că se bucură că a reușit să canalizeze toată durerea pe care o simțea către noua piesă pe care a lansat-o și în care se vor regăsi mulți oameni care au suferit o dramă în urma unei despărțiri. 

Foto: Facebook, Instagram

Adriana Trandafir și Romică Țociu, lăutari de top. Au primit ajutor surprinzător