Khloe, sora lui Kim Kardashian, și-a făcut supermarket în propria casă. Imagini uluitoare!

Khloe, sora lui Kim Kardashian, și-a făcut supermarket în propria casă. Imagini uluitoare!
Khloe Kardashian a dat din casă și a postat o fotografie care spune multe despre cine este ea cu adevărat.

Surorile Kardashian au trăit mereu pe picior mare. Asta nu înseamnă că nu sunt și femei de casă.

Khloe, sora lui Kim Kardashian, a demonstrat ce gospodină e. Fanii au numit-o regina organizării

Recent, Khloe Kardashian le-a făcut o surpriză celor care o iubesc și le-a arătat pe blogul ei cum arată cămara ei. Toată lumea a rămas surprinsă să vadă nu doar cât este de mare, dar mai ales că toate proviziile sunt aranjate ca la carte. Atât conservele, cât și prăjiturile, dar și făinoasele.

Vedeta e atât de ordonată, încât a etichetat fiecare borcan, apoi l-a așezat la dungă. Chiar și sosurile sunt puse pe un raft rotativ pentru a fi la îndemână atunci când are nevoie de vreunul dintre ele. Fascinați de ceea ce au văzut, fanii au numit-o,,regina organizării.

Kim Kardashian a fost criticată grav de fani

În ceea ce o privește pe surioara Kim, aceasta și-a supărat rău fanii, iar aceștia nu au ratat ocazia să o certe. Imediat după Ziua Femeii, aceasta a trimis femeile la muncă, dar într-un stil care nu a plăcut nimănui: ,,Duceți-vă dracu și munciți”. Internauții au sărit în sus și i-au închis gura, amintindu-i că ea s-a născut într-o familie de oameni bogați și s-a făcut remarcată în lume în urma unui reality show în care a arătat cum își trăiește viața.

Mai mult, un fan a postat și un moment din aniversarea lui Kim de 16 ani, când aceasta a primit drept cadou un Bentley. La celebritatea surorilor Kardashian a contribuit mult și mama lor, care a scris o carte intitulată Kris Jenner… and All Things Kardashian.

Volumul a fost lansat în anul 2011 și a avut un succes imens. Kris a fost căsătorită cu avocatul Robert Kardashian alături de care le-a avut pe Kourtney, Kim, Khloe și Robert Kardashian Jr. După divorțul de acesta, s-a recăsătorit cu Bruce Jenner și a mai avut doi copii, Kendall și Kylie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre