Kim Kardashian a cumpărat ca mai îndrăgită bijuterie a prințesei Diana. A plătit o avere

Kim Kardashian a cumpărat ca mai îndrăgită bijuterie a prințesei Diana. A plătit o avere
S-a încheiat licitația organizată de Sotheby's pentru vânzarea colierului cruciuliță cu ametist și diamante al Dianei, bijuteria pe care prințesa inimilor a iubit-o cel mai mult.

Superba bijuterie a fost achiziționată de Kim Kardashian, pentru suma de 197.000 de dolari. Compania cu sediul în Marea Britanie a confirmat vânzarea pentru DailyMail.com.

O sursă apropiată vedetei a declarat că aceasta este “onorată să poată deține o bijuterie fină purtată cândva de regretata prințesă și să adauge la colecția ei în creștere de suveniruri istorice purtate de femei puternice care au inspirat-o. (…) Diana a fost o femeie cu un stil, o frumusețe și o grație incredibilă”.

Diana a purtat colierul la o gală de caritate

Prințesa Diana a purtat faimoasa bijuterie în timpul unei gale de caritate din Londra, în octombrie 1987. Ea a asortat colierul somptuos cu o rochie de catifea cu mâneci lungi, care i-a venit ca turnată și a strălucit la acel eveniment. Imensul pandativ a fost realizat în anul 1920 de compania de bijuterii Garrard și, potrivit Vogue, Diana era prietenă cu patronul firmei, omul de afaceri britanic Naim Attallah.

Piesa “îndrăzneață și colorată” a fost realizată cu “ametiste tăiate pătrat și diamante tăiate circular”, cu o greutate totală a diamantelor de aproximativ 5,25 carate. “Puțini oameni ar putea purta această piesă, Diana chiar strălucea”, a declarat fiul lui Naim, Ramsay Attallah la sfârșitul anului trecut.

În 2011, Kim a cumpărat și câteva brățări care i-au aparținut lui Elizabeth Taylor

Kim are o pasiune pentru a achiziționa haine și bijuterii care au aparținut unor personalități. În anul 2011 ea a cumpărat un set de brățări ale lui Elizabeth Taylor pentru suma de 65.000 de dolari, iar în 2017, a plătit 379.500 de dolari pentru ceasul lui Jackie O. Chiar dacă nu a putut să o adauge colecției sale pentru că aparține unui muzeu, Kim a purtat și celebra rochie a lui Marilyn Monroe pe care a purtat-o atunci când a cântat Happy Birthday Mr. President.

Are o “obsesie ciudată pentru lucrurile oamenilor morți”

Vedeta a îmbrăcat rochia la balul găzduit de Anna Wintour, dar a stârnit o mulțime de reacții din partea internauților, după ce s-a zvonit că ar fi deteriorat rochia. În plus, utilizatorii Twitter au acuzat-o că are o “obsesie ciudată pentru lucrurile oamenilor morți”.

Un alt utilizator a scris pe Twitter că “Daunele aduse de Kim Kardashian istoriei modei sunt atât de lipsite de respect și scârboase”. Un alt fan a explicat că “Prințesa Diana se uită din ceruri, văzând că Kim Kardashian i-a cumpărat vechile bijuterii”.

Recomandarile noastre