Vedeta a făcut o vizită specialiștilor ei preferați și s-a bucurat de o seară de răsfăț în Beverley Hills, California. Kim a făcut un tratament de lux la dermatologul ei, apoi a făcut o vizită la clinica medicului celebru Jason Diamond, dar nu se știe dacă a făcut vreo procedură.

Jason Diamond este un chirurg plastic de renume mondial, așa că fanii au speculat că vedeta serialului Keeping Up With The Kardashians ar fi fost supusă unor noi proceduri pentru a-i spori frumusețea naturală.

Kim Kardashian în vizită la Jason Diamond

După ce a părăsit clinica doctorului Jason, Kim și-a acoperit fața purtând o mască de protecție, ochelari de soare și ridicându-și telefonul în dreptul feței, ceea ce a favorizat speculațiile. Arăta incredibil în îmbrăcămintea de la Skims, cu jacheta decupată și pantalonii de trening potriviți. Abdomenul tonifiat al lui Kim era pe deplin afișat.

„Doar devine din ce în ce mai bine”, „Perfecţiune!!!!!!”, „Arăți magnific”, „Ești superbă”, „Cea mai frumoasă”, i-au comentat fanii lui Kim Kardashian la cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare.

Cadouri de la Celebrity Plastic Surgeons

De asemenea, medicul ei preferat i-a oferit niște pungi de cadou de la Celebrity Plastic Surgeons, pe care le-a postat pe Instagram Stories.

„OMG fun night”, a scris ea lângă o fotografie a pungilor.

De asemenea, Kim s-a răsfățat cu un tratament de lux de la Shani Darden, care i-a lăsat pielea să pară netedă. A apărut singură în public după zvonurile că soțul ei, Kanye West, zboară în jurul lumii pentru a se „găsi pe sine”. 

Connect-R și Misha plâng de disperare. Are legărută cu fiica lor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri