Kim Kardashian îl susține din umbră pe fostul soț. Cum și-a arătat aprecierea pentru Kanye West

Kim Kardashian îl susține din umbră pe fostul soț. Cum și-a arătat aprecierea pentru Kanye West
În timp ce Kim Kardashian ar fi putut sărbători Paștele alături de clanul Kardashian-Jenner, ea a apărut totuși să-și arate sprijinul pentru fostul ei soț Kanye West.

Kim Kardashian îl susține din umbră pe fostul soț. Vedeta din The Keeping Up With The Kardashians, în vârstă de 40 de ani, a postat totul despre sărbătorile ei de Paști, spre bucuria urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare.

Kim Kardashian încă îl susține pe fostul soț

În fotografiile distribuite de Kim Kardashian pe Instagram, părea că a organizat o petrecere elegantă. Vedeta a postat o mulțime de poze cu tort pe Instagram.

Acestea au fost urmate de un șir de imagini de la un joc de golf. Acestea erau realizate pe teren impecabil din Palm Springs. Familia a fost, de asemenea, implicată în povestea ei, cu imagini din trecut și prezent.

Kim Kardashian îl susține din umbră pe fostul soț. Fanii vedetei s-au grăbit să sublinieze că Kim părea să sprijine afacerea lui Kanye West. Kim Kardashian s-a fotografiat purtând o pereche de încălțăminte Yeezy inedită.

„Kim încă promovează Yeezys-urile lui Kanye”, „La naiba Kim a primit toate perechile de yeezy”, „Kim îl susține pe Kanye, asta e clar”, „Se vede aici aprenta fostului soț”, au comentat fanii pe Instagram.

De ce a divorțat Kim Kardashian de Kanye West

Documentele de divorț ale lui Kim Kardashian și Kanye West au dezvăluit motivul pentru care aceștia s-au despărțit. Vedeta The Keeping Up with the Kardashians, în vârstă de 40 de ani, a citat „diferențele incompatibile” drept motiv atunci când a cerut divorțul de rapper, cu care s-a căsătorit în 2014.

Depunerea făcută de Kim Kardashian confirmă, de asemenea, rapoarte de solicitare a custodiei comune a copiilor. Cei doi au împreună patru copii: North (în vârstă de șapte ani), Saint (în vârstă de cinci ani), Chicago (în vârstă de trei ani) și Psalm (în vârstă de un an).

Kanye West nu va avea voie „să cânte” despre Kim Kardashian. Surse spun că soluționarea divorțului ar trebui să includă o clauză de „cântat” pentru a-l opri pe Kanye din a divulga orice fel de informații despre clanul Kardashian, inclusiv în hiturile sale hip hop.

„O mare negociere pe care trebuie să o rezolve este ceea ce pot și nu pot spune unul despre celălalt”, a mărturisit un prieten al cuplului.

Cum petrece Kim Kardashian după ce a cerut divorțul. Vedeta a postat totul pe Instagram