Vedeta tocmai a lansat o linie de colanți și bustiere prin intermediul brandului ei Skims. Acesta este destinat femeilor însărcinate, dar unii fani sunt îngrijorați că transmite mesajul greșit către viitoarele mămici.

Fanii sunt furioși

Mulți au întrebat-o pe Kim dacă femeile însărcinate ar trebui să aibă nevoie să slăbească.

„Îmbrăcăminte pentru modelarea corpului atunci când ești însărcinată … ce este asta ???”, „Este într-adevăr îmbrăcăminte pentru modelarea corpului atunci când ești însărcinată?”, „Sunt sigur că acesta este singurul lucru de care femeile însărcinate au nevoie mai presus de toate! Fiind presate pentru o siluetă mai subțire”, comentează fanii lui Kim pe Twitter.

Kim declară că produsele nu strivesc burta

Vedeta a spus că linia va fi disponibilă pe 16 septembrie și va veni în nouă culori diferite. Contul ei Instagram Skims prezintă modele care își mângâie burtica, Kim insistând că produsele ei nu strivesc burtica.

Kim a spus că Skims are „haine de modelare a capului și nu se comprimă pe stomac, ceea ce este foarte important, deoarece evident că nu vrei să faci asta. Dar vrei să modelezi zona din jurul său. Dacă ar exista sutiene drăguțe ca acestea care te-ar face să te simți mai bine cu tine în timp ce poți alăpta, asta ar fi fost totul pentru mine”.

Ce se întâmplă după Keeping Up With The Kardashians

Între timp, Kardashienii încearcă să-și revigoreze emisiunea TV cu o afacere „bănoasă”. Au anunțat săptămâna trecută că show-ul lor Keeping Up with the Kardashians se termină după 14 ani de difuzare. Acesta a făcut vedete uriașe din Kim și surorile ei Kourtney, Khloe, Kendall și Kylie Jenner.

Dar se pare că nu este sfârșitul spectacolului de lungă durată, deoarece familia se așteaptă să aibă o mare afacere de streaming în termen de un an, a declarat o sursă apropiată de familia Kardashian.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp