Vedeta din „Keeping Up With The Kardashians”, în vârstă de 40 de ani, a decis să încheie anul cu un gest caritabil. A anunțat fapta pe rețelele de socializare.

„Hei băieți! Anul 2020 a fost greu și mulți sunt îngrijorați de plata chiriei sau de nevoia de a pune mâncare pe masă. Vreau să răspândesc dragostea trimițând 500 de dolari la 1000 de oameni. Este cea mai minunată perioadă a anului. Știu că anul 2020 a fost foarte greu și oamenii se luptă, îngrijorați de modul în care vor pune un cadou sub copac pentru copiii lor”, a spus Kim.

Cum și-a decorat Kim Kardashian casa de sărbători

Gestul amabil al vedetei vine la doar câteva zile după ce le-a arătat fanilor ei conacul imens în care locuiește, inclusiv dormitoarele celor patru copii ai ei (North în vârstă de șapte ani, Saint în vârstă de cinci ani, Chicago în vârstă de doi ani și Psalm în vârstă de un an).

Ea le-a cerut fanilor să îi trimită datele lor de Cash App pentru a le transmite suma. Secțiunea de comentarii a lui Kim a fost instantaneu inundată de cereri din partea fanilor care au nevoie.

Kanye West vrea să cumpere o insulă privată

Pe lângă asta, norocosul soț al lui Kim se gândește să îi ia vedeta propria ei insulă privată, pe post de cadou de Crăciun.

„Kanye caută să îi cumpere lui Kim propria insulă privată și are un șir de proprietăți și alte surprize, plus că plătesc cea mai mare parte a petrecerii de Crăciun a familiei Kardashian. Fiecare le-a spus asistenților lor personali să facă asta prioritatea lor principală”, a mai dezvăluit sursa.

Kim și Kanye speră, de asemenea, să cumpere pentru restul familiei „mașini de lux și vacanțe de lux”. În octombrie, Kim a decis să-și zboare „cel mai apropiat cerc de prieteni” pe o insulă retrasă pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare.

Câte milioane cheltuie Kim Kardashian pe cadourile de Crăciun? Ce i-a luat lui Kanye și copiilor?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp