Kim Kardashian, sfaturi de divorț de la mama sa. Ce i-a zis Kris Jenner

Kim Kardashian, sfaturi de divorț de la mama sa. Ce i-a zis Kris Jenner
În mijlocul divorțului cu Kanye West, Kim Kardashian primește sfaturi de la mama sa, Kris Jenner. Aceasta din urmă a dezvăluit ce a vorbit cu fiica sa.

West și Kardashian au început să se întâlnească în 2012 și s-au căsătorit pe 24 mai 2014. Kim a depus actele de divorț în februarie 2021, invocând diferențe ireconciliabile. Kim, în vârstă de 40 de ani, are patru copii cu West, 43 de ani: fiicele North, 7 ani și Chicago, 3 ani și fiii Saint, 5 ani și Psalm, care împlinește 2 ani în mai. Kris Jenner nu a putut rămâne indiferentă la situația prin care trece fiica sa, așa că i-a oferit lui Kim Kardashian sfaturi de divorț. 

Kris Jenner, în vârstă de 65 de ani, nu este străină de situație, căci ea însăși a trecut printr-un divorț cu Robert Kardashian, tatăl a patru dintre copiii ei. După asta, Kris și-a refăcut viața alături de Bruce Jenner (care acum își spune Caitlyn), cu care are două fete, Kylie și Kendall. Astfel, matriarha familiei știe foarte bine ce înseamnă să iei viața de la capăt. 

Kris Jenner îi dă sfaturi de divorț lui Kim Kardashian: „Copiii sunt pe primul loc”

Kim Kardashian divorț

În timpul unui interviu, Kris a vorbit despre despărțirea lui Kim de Kanye West după ce a cerut divorțul în februarie, după aproape șapte ani de căsătorie. Jenner spune că fiica ei trebuie să pună întotdeauna interesul superior al copiilor pe primul loc. „Cred că cel mai important lucru pe care l-am învățat prin experiența mea, ambele experiențe, este că copiii sunt pe primul loc”, spune Jenner. 

„Dacă ai asta în vedere și știi că ei te vor ajuta să depășești, că dragostea pentru ei te va ajuta, atunci ești bine, oricât de mult te doare”, a continuat ea. „Obișnuiam să-i trimit pe toți la culcare, iar apoi mă supăram sau mă duceam în camera mea și plângeam până adormeam. Dar nu voiam să fac o demonstrație de milă în fața copiilor”, a transmis Kris Jenner. 

Foto: Facebook

Jennifer Lopez a făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă cu ea și Alex Rodriguez