Jennifer Lopez a făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă cu ea și Alex Rodriguez

Jennifer Lopez a făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă cu ea și Alex Rodriguez
Jennifer Lopez a făcut anunțul oficial în ceea ce privește relația ei cu Alex Rodriguez. Totul s-a aflat abia acum.

Alex Rodriguez și J. Lo încercau să își repare relația, după ce în urmă cu o lună presa anunța despărțirea, lucru care a fost negat de către cei doi la vremea respectivă. Atunci, cuplul spunea că informațiile care au stârnit controverse „sunt imprecise”. Cuplul nu a luat o decizie radicală în ceea ce privește relația lor. Pur și simplu au „de rezolvat” anumite lucruri, anunțau atunci cei doi. Acum însă, Jennifer Lopez a făcut anunțul oficial. 

În urmă cu câteva săptămâni, jucătorul de baseball s-a dus în Dominicană, pentru a profita de câteva zile în plus alături de Lopez, care filma acolo. O sursă a declarat că Jenny a fost fericită să îl vadă și că realmente cei doi încearcă să-și repare relația. Cât cântăreața era pe platourile de filmare A. Rod nu a stat degeaba, ci s-a bucurat de paradisul în care se află jucând o partidă de golf. 

Jennifer Lopez a făcut anunțul oficial. S-a despărțit definitiv de A. Rod 

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat că logodna lor s-a încheiat și că sunt „mai bine ca prieteni”. „Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa”, au spus cei doi într-un comunicat. „Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copiii noștri.”

Acum când relația s-a terminat, rămâne de văzut cum vor împărți cei doi bunurile la comun pe care le dețin. Acestea nu sunt deloc de neglijat. Cuplul deține o vilă de 33 de milioane de dolari în Miami, un lanț de cafenele în valoare de 11 milioane de dolari, dar și acțiuni comune în valoare de 80 de milioane de dolari la compania de welness „Hims & Hers”. Proprietatea în Miami pe care J. Lo și Rodriguez o dețin în comun este impresionantă. Are 10 dormitoare și 12 băi, dar și o piscină „infinity”, grădini și peisaje fabuloase. Conform unor surse ale publicației Page Six, avocații celor doi ar încerca să rezolve problema

Foto: Facebook

Patronii Dedeman se mută lângă palatul lui Gigi Becali. Imobilul lor are și adăpost antiatomic