Pe Vlad Gherman au început să-l curteze admiratoarele. Ce spune despre o nouă relație

Pe Vlad Gherman au început să-l curteze admiratoarele. Ce spune despre o nouă relație
De când a părăsit „domiciliul conjugal” actorul Vlad Gherman nu contenește să detalieze, la secundă tot prin ce trece. A devenit mai mult decât vizibil pe rețelele sociale.

S-a despărțit de logodnica sa, Cristina Ciobănașu, de două luni, acum a adus în discuție subiectul – pe Vlad Gherman au început să-l curteze admiratoarele. Cei doi au anunțat pe Instagram ruperea logodnei și despărțirea. Asta după o ultimă vacanță petrecută împreună. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani de relație.

La începutul lunii februarie, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să se despartă. Spre șocul celor care i-au iubit încă din perioada LaLa Band, cei doi au făcut public faptul că drumurile lor se despart după o relație de nouă ani.

Pe Vlad Gherman au început să-l curteze admiratoarele. Ce spune despre o nouă relație

Apoi, de 8 martie s-au pozat împreună. Cei doi joacă în îndrăgitul serial Adela, unde se intersectează mereu. Spun că au rămas prieteni. Și se vizitează. Cel care a plecat de acasă a fost Vlad. El s-a mutat în apartamentul surorii. A slăbit multe kilograme, s-a apucat să facă sport pe terasa blocului, dar și să țină un vlog. Are și pisică. Iar acum vorbește despre o nouă relație.

Acum, la două luni de la momentul în care s-a separat de cea care credea că îi va fi alături tot restul vieții, actorul e foarte sincer în legătură cu stările prin care trece. Și despre durerea cu care încă se confruntă.

Pe Vlad Gherman au început să-l curteze admiratoarele

Actorul din serialul Adela, de pe Antena 1, susține că este „în doliu”. Vrea să se focuseze  mai mult pe carieră. Și mai spune că primește nenumărate mesaje de la admiratoare.

„Da, dar nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de „doliu” și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare despre care vorbeam puțin mai sus. Nu sunt pregătit pentru o altă relație amoroasă”, a declarat Vlad Gherman, potrivit redactia.ro. Actorul a mărturisit, pentru aceeași sursă, că încearcă să umple golul pe care îl simte.

„Această despărțire ne deschide noi uși care probabil nu s-ar fi deschis niciodată altfel. E un nou început. Fiecare dintre noi încearcă acum să își găsească drumul pe plan profesional, dar și drumul spre autocunoaștere. Evoluția noastră că indivizi se întâmplă într-un ritm mai alert, dat fiind faptul că suntem singuri și ne simțim singuri. Tindem să umplem acel gol cu lucruri care ne fac să evoluăm, chiar dacă nu ne dăm seama de asta pe moment”, a mai spus actorul.

Sursa foto: Instagram

Charles sau William? Pe cine vor britanicii ca viitor rege