Kim Kardashian și-a găsit „Gerovitalul”. Și-a luat iubit tânăr și acum se enegrizează și cu fiica reginei muzicii pop

Kim Kardashian și-a găsit „Gerovitalul”. Și-a luat iubit tânăr și acum se enegrizează și cu fiica reginei muzicii pop
Vedeta de televiziune Kim Kardashian știe cum să trăiască viața la maxim. Ea și-a refăcut viața alături de comediantul Pete Davidson (28 de ani) înainte ca divorțul de fostul soț, Kanye West, să fie pronunțat, iar acum a pus ochii pe o „puștoaică”.

Kim Kardashian și-a făcut o nouă „cea mai bună prietenă” și deja au fost văzute distrându-se copios împrună. Este vorba de un top model de succes și cu idei inovatoare. Fiica Madonnei, Lourdes Leon, în vârstă de 25 de ani, este noua prietenă al lui  Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani.

Sâmbătă, Kim a fost văzută petrecând cu fiica Madonnei, Lourdes Leon, în vârstă de 25 de ani, când se afla în Miami, la un eveniment în care și-a promovat noua linie de costume de baie. Vedeta cu forme opulente este în plină campanie media pentru promovarea afacerii ei. Dar, afacerile merg bine împreună cu socializarea și prietenii sunt cei care au mereu un loc special în preajma lui Kim Kardashian.

Kim și prietena ei, Lourdes, au mers la cină împreună

Cele două frumuseți au fost văzute discutând și chiar îmbrățișându-se în timp ce fanii se uitau la ele. Și ținutele lor au fost atent urmărite. În timp ce Kim a optat pentru un top de bikini argintiu și colanți de aceeași culoare, Lourdes a purtat o bustieră roz cu o fustă minusculă, mov.

Hainele de mici dimensiuni, i-au dezvăluit fiicei Madonnei tatuajele cu fluturi, scrie Daily Mail. Ulterior evenimentului, cele două s-au retras pentru  o cină privată.

Lourdes, top model internațional

Singura fiică naturală a Madonnei, Lourdes, a devenit un model de top, cel mai recent lucrând pentru linia Savage / Fenty a Rihannei. Evenimentul la care a fost invitată de noua ei prietenă, Kim Kardashian, s-a bucurat de o prezență uriașă, cu fanii încântați să întâlnească vedetele preferate și să pună mâna pe cele mai recente produse lansate de aceasta.

Printre vedete a fost prezentă și sora lui Kim, Khloe Kardashian. Khloe a purtat o rochie albastră și și-a accesorizat look-ul de seară sexy cu o mulțime de bijuterii, inclusiv cercei de argint, brățări cu diamante și un inel  mare pe deget.

Sursa foto: Daily Mail