Kim Kardashian a spus că rapperul și soțul său, Kanye West, a realizat fotografiile uimitoare.

Kim Kardashian văzută prin ochii soțului ei, Kanye West

Și-a coafat părul într-o împletitură care i-a coborât până la baza coloanei vertebrale și a purtat un set de lenjerie care îi arăta silueta de clepsidră de invidiat.

Fanii au inundat imediat secțiunea de comentarii cu laude pentru cuplul showbiz-ului Kim și Kanye.

„Ești atât de frumoasă OMG”, „Deci și tu ești un geniu în spatele camerei”, „superb”, „eteric”, au spun urmăritorii. 

Kim Kardashian și Kanye West rămân împreună

De curând, Kim și Kanye au pus capăt zvonurilor conform cărora ar fi urmat căi separate în viață. Cei doi au fost surprinși la o întâlnire, noaptea.

Zvonurile care circulau pe internet spuneau că Kim era gata să depună cerere pentru divorț. Dar se pare că au fost doar bârfe și că cei doi continuă să fie puternici împreună.

De când Kanye și-a anunțat intenția de a candida la președinția Statelor Unite, s-a tot spus și scris  că se confruntă cu dificultăți în căsătorie după o serie de luni agitate, care au inclus lansarea lui Kanye în campania sa prezidențială și o serie de mesaje ciudate pe Twitter. Kanye suferă de tulburare bipolară, Kim cerând compasiune fanilor față de soțul ei în urma unei dezvăluiri pe Twitter.

„Oricine suferă de acest lucru sau are o persoană dragă în viața lui care suferă, știe că este incredibil de complicat și de dureros și este foarte greu de înțeles. Este o persoană strălucită, dar complicată, care, pe lângă presiunile de a fi artist și bărbat de culoare, a experimentat pierderea mamei sale și trebuie să facă față presiunii și izolării evidențiate de starea sa de bipolaritate”, a scris Kim Kardashian pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Twitter și Instagram

Gwyneth Paltrow, actrița din Iron Man, s-a pozat goală

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp