Kim Kardashian vrea să înlăture de la putere polițiștii abuzivi

Kim Kardashian vrea să înlăture de la putere polițiștii abuzivi
Kim Kardashian a folosit platformele de social media pentru discuta despre reforma poliției în California, pe fondul protestelor în curs de desfășurare a Black Lives Matter.

Vedeta din „Keeping Up With the Kardashians” a scris pe Twitter: „În acest moment este în regulă dacă un ofițer de poliție din California încalcă legea în timp ce se află la serviciu. Nu pot fi dați în judecată pentru încălcarea legii. Vă rugăm să votați DA pe # SB731 pentru o reformă a poliției! Acest lucru va face ofițerii de poliție mai responsabili”.

Kim Kardashian invocă membrii adunării din California

Fondatorul Kim Kardashian West Beauty, de asemenea, i-a etichetat pe membrii adunării din California.

 „Vă rugăm și solicităm conducerea dvs @AssemblyDems și @ Rendon63rd. # YesOnSB731”, a scris Kim Kardashian.

De-a lungul weekendului, vedeta a repostat informații despre proiectul de lege care implică polițiștii americani. Ea a distribuit o postare din Proiectul de Lege de la Grassroots, care spunea: „Proiectul de lege privind decertificarea poliției va stabili un proces de decertificare a polițiștilor abuzivi și rasiști și pentru a pune capăt imunității calificate în CA”.

Kim Kardashian: studenta de la Drept

Kardashian a făcut cursuri pentru inițiativa de reformă a justiției numită # Cut50.

Munca ei, inclusiv obținerea faimoasei iertări prezidențiale pentru Alice Johnson, prima infracțiune nonviolentă de droguri cu condamnare pe viață, este prezentată în documentarul ei „The Justice Project”.

„Cred că călătoria mea de a lucra cu Alice Johnson a declanșat într-adevăr ceva în mine și pur și simplu nu puteam să mă uit în altă parte”, a declarat Kardashian, cu privire la implicarea ei în documentare și în reforma justiției penale.

Cornelia Catanga cântă din nou, la un an după ce a făcut infarct

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp