Kylie Jenner are un accident nefericit după ce a băut cu sora Kendall. Kylie Jenner, în vârstă de 23 de ani, a împărtășit cu publicul puțin mai multe informații decât era cazul. Ea a recunoscut că a făcut o prostie atunci când a filmat conținutul pentru un videoclip Drunk Get Ready With Me, alături de sora Kendall Jenner, în vârstă de 25 de ani.

Kylie Jenner nu a mai putut să se abțină

Kylie Jenner a recunoscut că „aproape a făcut pe ea” în timp ce filma un videoclip cu sora ei. Aceasta a suferit nefericitul accident după ce i-a permis lui Kendall să-și transforme fața cu produse cosmetice, în timp ce dădeau shoturi de tequila.

Cele două păreau să aibă o minge în timp ce sorbeau alcool. Kylie a avut o criză de râs atunci când a văzut în ce fel și-a aplicat Kendall machiajul. Șocată și surprinsă de rezultat și amețită puțin de alcool, Kylie nu a reușit să mai abțină, chicotind necontrolat.

„Mi-am pipilit pantalonii”, a spus Kylie în videoclipul postat pe Instagram.

Surorile Jenner

Kylie a dezvăluit pe propria sa pagină de Instagram că ea și Kendall au petrecut după-amiaza experimentând machiajul și savurând tequila. Ea a postat o fotografie cu un cărucior de băuturi umplut cu sticle de alcool alături de un castron și sare.

Nu este o surpriză faptul că Kendall și Kylie își folosesc puterea de celebrități pentru a promova noua afacere a lui Kendall. Ele promovează adesea afacerile surorilor lor.

Recent, au participat la o sesiune foto pentru compania de lenjerie SKIMS a surorii Kim Kardashian. Ele postează adesea anunțuri pentru afacerea de încălțăminte și îmbrăcăminte a lui Khloe Kardashian, Good American și site-ul de stil de viață al lui Kourtney Kardashian Poosh. Kendall a dezvăluit că în februarie a intrat în afacerea cu băuturi alcoolice.

Anca Țurcașiu se întoarce pe micile ecrane. Divorțul nu a doborât-o, ba din contră

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp