Începând cu data de 7 martie, Anca Țurcașiu se întoarce pe micile ecrane. Artista va face parte din emisiunea ”Arena Starurilor”, un format original conceput sub formă de concurs. În emisiune se vor confrunta cântăreţi de muzică uşoară, grupaţi într-o echipă de patru concurenţi, cu o altă echipă formată tot din patru concurenţi, dar cântăreţi de muzică populară.

Cei opt vor trebui să-şi inverseze rolurile. Adică, interpreţii de muzică populară vor câta melodii pop, iar cei de muzică uşoară, câtece populare. Obligatoriu, cântecele trebuie să fie din repertoriul celor din echipa adversă.

Anca Țurcașiu se întoarce. Ce rol va avea 

Anca Țurcașiu va face parte în emisiune-concurs din ”echipa pop”, alături de Cristina Vasiu, Diana Bişinicu şi Mihai Trăistariu. Cei patru se vor lupta cu Emilia Ghinescu, Emilia Dorobanţu, Grigore Gherman şi Ovidiu Homorodean, care alcătuiesc „echipa folclor”. Vor fi acompaniaţi de un taraf şi un band. Printre altele, artista va trebui să-şi arate calităţile actoriceşti într-o probă de mimă, dar şi o probă în care trebuie să fie detectiv. 

Atunci când dau de greu, echipele au dreptul să ceară ajutorul cuiva, în proba „Cheamă un prieten”. Vor fi doi invitaţi surpriză. Am reuşit să pătrundem şi acest secret. „Echipa pop” a chemat în ajutor pe Alexandra Velniciuc. Ea va interpreta, în duet cu Anca Ţurcaşiu, o melodie populară.

A divorțat în tăcere și a cerut discreție 

Anca Țurcașiu se întoarce

În ceea ce privește viața personală, Anca Țurcașiu a divorțat anul trecut, după 22 de ani de căsnicie cu Cristian Georgescu. ”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

”Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!”, scria artista pe Facebook anul trecut. 

Divorțul nu a doborât-o, ba din contră

Anca Țurcașiu se întoarce

După divorțul de cel lângă care credea că va îmbătrâni, Anca nu s-a lăsat doborâtă. A cântat și a prezentat spectacole toată vara la Hotelul Phoenicia din Năvodari. Apoi, până s-au închis teatrele, a jucat pe scena unuia dintre ele. În ianuarie a început un alt proiect, pentru adolescenți. Anca Țurcașiu a anunțat public, încă din luna decembrie, că a startul înscrierilor la cursul „Arta conversației și ținuta în societate” pentru adolescenți din grupa de vârstă 12-16 ani. A terminat prima serie, iar pe 28 februarie a început cursurile cu a doua serie de copii. 

De revelion, Anca Țurcașiu a hotărât că trebuie să-și încarce bateriile tot într-un loc mirific, cald și albastru ca sufletul ei liniștit după un zbucium nemeritat. Astfel, a plecat în Punta Cana, Republica Dominicană. De acolo a postat pe rețelele sociale o serie de fotografii în care arată superb la 50 de ani. Artista pare că înflorește și devine din ce în ce mai strălucitoare. O puteți urmări din 7 martie, pe Antena Stars la ”Arena Starurilor”.

Foto: Instagram

Cine a fost Maria Montessori, femeia care și-a dat copilul secret, doar ca să apere niște principii

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp