La asta nu v-ați fi așteptat: Mădălina Ghenea, Andreea Raicu și Stratan

La asta nu v-ați fi așteptat: Mădălina Ghenea, Andreea Raicu și Stratan
Mădălina Ghenea și Andreea Raicu sunt frumoase de rup. Zilele acestea noi informații au devenit publice legate de bărbatul care face parte din viața lor. Stratan a făcut pasul și a dus legătura la un nivel superior. Neașteptat.

Relația Andreei Raicu cu Matei Stratan a trecut la un nou nivel. Afaceristul care i-a făcut o fetiță superbă Mădălinei Ghenea a dus-o pe vedetă în casa părinților. Asta deși, niciunul din ei nu a confirmat încă, oficial, relația.

În august, frumoasa Mădălina povestea ce a determinat-o să plece înapoi în Italia. După o relație de aproximativ trei ani cu omul de afaceri român Matei Stratan, Mădălina Ghenea și-a luat fiica, Charlotte, și s-a mutat din nou în Italia. Culmea e că înainte de această decizie radicală, cei doi aveau planuri de căsătorie. “Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță.

Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a mărturisit Mădălina Ghenea pentru o publicație mondenă din patria sa adoptivă.

Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia, la Milano, unde-și crește singură fiica și unde și-a reluat cariera de fotomodel și actriță.

Neînțelegerile cu Stratan au apărut după nașterea fetiței

Neînțelegerile dintre Mădălina și tatăl fiicei sale, Matei, au apărut imediat după ce micuța a venit pe lume. Prietenii lor apropiați susțineau că în preajma micuței cei doi se comportau exemplar, dar era cu totul altceva când erau singuri. Atunci își reproșau multe, inclusiv relația bărbatului cu o cunoscută pianistă.

În final, Mădălina a ajuns la concluzia că nu mai poate salva nimic din această relație și a decis să se întoarcă în Italia, pentru a-și vedea de carieră. „Astăzi visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu, care îmi respectă munca și pe care eu să îl respect. Pe scurt, aștept să găsească persoana potrivită ”, a mai spus actrița, aceleiași publicații italiene.

Vara aceasta, Mădălina Ghenea (32 de ani) a fost surprinsă în vacanță alături de iubitul ei milionar. Este vorba de italianul Leonardo Maria Del Vecchio cu care Mădălina Ghenea a început o relație în urmă cu ceva vreme. Cei doi s-au relaxat în Portofino, unde au fost surprinși de paparazzi la plajă.

Italianul este un model faimos și fiul fondatorului companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul cu ochelari. Conform unui top Forbes din 2019, tatăl acestuia este cel mai bogat om de afaceri din Italia, având o avere estimată la 24,7 milioane de dolari.

Matei Stratan evită să confirme noua relație?

Milionar este și Matei Stratan, dar acum pe al a pus mâna Andreea Raicu. Cei doi au fost surprinși părăsind casa părinților milionarului, semn că bărbatul și-a prezentat noua cucerire, acestora.  Amintim că, cu aproximativ două luni în urmă, Andreea Raicu povestea pentru prima oară că e din nou îndrăgostită și deja se vede cu un bărbat.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cine pune mai mulți bani pe masă în cuplul Burcea – Sposub

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre