La ce vârstă și-a pierdut fecioria Mihaela Rădulescu. Cum s-a întâmplat, ne povestește ea

La ce vârstă și-a pierdut fecioria Mihaela Rădulescu. Cum s-a întâmplat, ne povestește ea
Mihaela Rădulescu este o adevărată vedetă, o fire fără inhibiții. Ea a vorbit deschis despre prima sa noapte de amor, când a și „devenit femeie”. Ce nu știați despre gazda emisiunii ”Ferma”.

Acum i se spune ”diva de la Monaco”, dar Mihaela Rădulescu a trebuit să muncească mult până să fie recunoscută ca o adevărată vedetă. Au ajutat-o mult și bărbații din viața ei, mulți dintre ei cu mulți bani și faimă. Însă, nu așa a fost și cu primul bărbat din viața ei.

La ce vârstă și-a pierdut fecioria Mihaela Rădulescu

Cunoscuta prezentatoarea de televiziune Mihaela Rădulescu (51 de ani) a vorbit despre primul bărbat din viața sa, dar și despre cum a fost prima noapte de dragoste din viața ei. Diva de la Monaco a făcut dezvăluiri fără perdea și a răspuns tuturor curiozităților de până acum.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate şi aproape că eu l-am provocat. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot ameţea, dar era prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmărindu-mi instinctul, căci experienţa nu exista, eram mult mai liberă ca el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării”, a declarat Mihaela Rădulescu, scrie evz.ro.

”Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, mărturisea Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, bărbații din viața ei

De asemenea, Mihaela Rădulescu a mai vorbit și despre primul eșec din dragoste. Ea declară că și-a revenit destul de repede după această despărțire, pentru că a avut întotdeauna încredere în sine. În plus, aceasta a mai adăugat faptul că nu și-a pierdut timpul cu bărbați nepotriviți pentru ea.

„E, normal, dar nu mi-am bătut capul foarte tare. Aveam norocul de a avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”, a spus diva de la Monaco.

Bărbații au ajutat-o în carieră pe Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu (Țiganu) s-a transformat complet de-a lungul carierei sale. A debutat în 1994, la postul de televiziune Tele 7abc, dar puțini își amintesc cum arăta „diva de Monaco” înainte să devină vedetă tv. În anul 1991, actuala iubită a lui Felix Baumgartner arăta cu totul altfel față de cum o știm în prezent.

Într-o fotografie realizată de Liviu Manecan, făcută în 1991, apare o Mihaela Rădulescu tânără și „necoaptă”, la 22 de ani, diferită complet de imaginea perfectă pe care o afișează acum. Ea a fost pozată în această ipostază alături de regizorul Dan Chișu.

La 19 ani, Mihaela Rădulescu a participat la Revoluția din 1989, iar la scurt timp a devenit secretara regretatului politician Dan Iosif. Ea a frecventat cursurile a patru facultăți bucureștene, trei ani de I.E.F.S, doi la Filologie, unul la Psihologie și trei la Regie la Facultatea de Artă Hyperion, însă nu a absolvit nici una din acestea.

A fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. timp de doi ani, 1997-1999, și cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de la care a primit mulți bani și cu care are un băiat, Ayan. După divorțul cu scântei de omul de afaceri Mihaela Rădulescu a avut o relație cu Dani Oțil. De șase ani, Mihaela Rădulescu este într-o relație ce pare stabilă cu Felix Baumgardner, sportiv și antreprenor austriac cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012.

Mihaela Rădulescu, cariera

Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în anul 1994, la postul Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o a fost „Nocturna pe 16mm”, fiind urmată de „Weekend abc”, o producție de divertisment care era difuzată în fiecare duminică, timp de patru ore. În tinerețile ei, vedeta a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu. De-a lungul carierei sale, ea a mai prezentat și realizat emisiuni la posturi precum B1 TV, Antena 1 și Pro TV.

La Antena 1, Mihaela Rădulescu a realizat și prezentat timp de șapte ani emisiunea de succes „Duminica în familie”. Ea a regizat și toate edițiile emisiunilor de sport extrem și divertisment premiate de Asociația Profesioniștilor din Televiziune și Radio. A fost primul jurnalist român care a transmis în direct, pentru televiziune,, de la decernarea Premiilor Oscar, în 1998.


O celebră actriță a spus DA! S-au căsătorit în secret