La Melania Trump a venit deja Crăciunul. Îi e dor de casa Albă, când împodobea bradul

La Melania Trump a venit deja Crăciunul. Îi e dor de casa Albă, când împodobea bradul
Împodobirea ultimului brad la casa Albă de către fosta primă doamnă, Melania Trump, a iscat multe dezbateri, legat de simbolurile alese în decoruri. Dincolo de asta, momentul bradului este de tradiție, și așteptat nu numai de americani, în fiecare an.

Se pare că Melaniei Trump i-a plăcut multă să împodobească bradul, așa că anul acesta s-a pus pe treabă deja din septembrie. Soția fostului președinte american Donald Trump a lansat propria linie de ornamente denumite „Crăciun american”, în format fizic și NFT-uri, din a căror vânzare se vor strânge bani pentru a ajuta la finanțarea burselor pentru copiii din centrele de plasament, scrie Foxnews.com.

Fosta primă doamnă Melania Trump a lansat, joi, o linie de ornamente de Crăciun artizanale în ediție limitată, care pot fi achiziționate fizic, împreună cu jetoane animate corespunzătoare, NFT-uri, pentru a sărbători anotimpul despre care ea spune că este „plin de speranță” și „inspirat de experiența și spiritul american”.

Fosta primă doamnă lansează „Steaua Melania Trump” exclusiv pe MelaniaTrump.com, împreună cu noua sa „Colecție de Crăciun american”, prin intermediul USA Memorabilia. Seria cuprinde șase ornamente tradiționale de Crăciun, împreună cu NFT-urile aferente ornamentelor.

Demers „ecologic” pentru o cauză nobilă

Un NFT este imprimat „permanent și imuabil pe un blockchain”, după cum anunță Trump. În acest caz, ea folosește un „protocol blockchain cu dovadă de miză ecologică” numit Solana. Odată cumpărate ornamentele, proprietarii primesc și NFT-urile lor aferente de Crăciun, pe care le pot expune și salva ca obiecte de colecție și, dacă doresc, le pot revinde direct pe o piață secundară.

„Crăciunul este o perioadă minunată a anului, sărbătorită alături de familiile noastre și de cei dragi, a declarat doamna Trump pentru Fox News Digital. Această sărbătoare va fi un sezon plin de speranță și inspirație”. Fosta primă doamnă a mai adăugat că este recunoscătoare și că le mulțumește persoanelor curajoase care ne mențin în siguranță acasă și peste hotare.

„Inspirația mea creativă pentru următorul sezon de sărbători este speranța și, în mod natural, steaua întruchipează acest spirit, a mai declarat Melania Trump pentru Fox News Digital. Speranța mea este ca familiile din întreaga lume să folosească ornamentul Stelei de Crăciun pentru a-i inspira pe cei dragi cu un scop, aspirații și valori pozitive pe măsură ce intrăm în noul an”.

Melania Trump a conceput personal ornamentul „Christmas Star” și NFT-ul aferent, care vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 15 septembrie și până la 2 octombrie. Toate ornamentele cumpărate până la 2 octombrie sau înainte de această dată vor fi livrate înainte de Crăciun. Ornamentele din alamă și NFT-urile corespunzătoare lor au un preț cuprins între 35 și 45 de dolari și sunt fabricate în Statele Unite. Fiecare dintre ele va avea gravată semnătura doamnei Trump.

Sursa foto: Instagram