Melania Trump începe să facă bani. Își vinde obiectele de când era Prima Doamnă a Americii

Melania Trump începe să facă bani. Își vinde obiectele de când era Prima Doamnă a Americii
Melania Trump, în vârstă de 51 de ani, a anunțat ieri lansarea noii sale licitații „Șef de stat”, dezvăluind că licitația va începe pe 11 ianuarie. Este la a doua vânzare.

Cea mai recentă lansare la licitație a fostei Prime Doamne a Americii are loc la mai puțin de o lună după ce a anunțat vânzarea primului ei NFT. Era o pictură digitală în acuarelă a ochilor ei, care a fost completată cu un mesaj audio.

De data aceasta, Melania Trump urmează să scoată la licitație pălăria albă pe care a purtat-o ​​la prima vizită oficială de stat primită de soțul ei în calitate de președinte al Statelor Unite ale Americii.

Foto: Melania Trump scoate la licitație pălăria albă cu boruri largi, unică, pe care a purtat-o ​​când soțul ei a găzduit prima sa vizită de stat la Casa Albă, în aprilie 2018 

Pe lângă pălăria purtată de Melania pentru a-i primi pe președintele francez Emmanuel Macron și pe soția sa Brigitte la Casa Albă, în aprilie 2018, licitația mai include ceva. E vorba și de o pictură în acuarelă de Coulon a fostei Prime Doamne, precum și o versiune digitală NFT în mișcare a operei de artă. Versiune digitală a picturii cu simbol nefungibil (NFT) este semnată de Melania și Coulon.

Foto: Portretul în acuarelă al Melaniei și opera de artă digitală au fost pictate de artistul francez Marc-Antoine Coulon

Toate cele trei articole incluse în licitația care se deschide pe 11 ianuarie pornesc cu o ofertă de 250.000 dolari, sau 1415,86 Solana (SOL), o formă de criptomonedă.

O parte din veniturile obținute din această licitație le va oferi copiilor din plasament, pentru acces la educație în informatică și tehnologie.

Ce este NFT?

Jetoanele nefungibile – sau NFT – sunt unități unice și neinterschimbabile de date stocate pe un registru digital sau blockchain, aceeași tehnologie din spatele criptomonedelor Bitcoin și Ethereum. Ele au câștigat popularitate în ultimul timp, în special odată cu creșterea numărului de criptomonede precum Dogecoin și Bitcoin.

La momentul primei lansări NFT, Melania și-a anunțat planurile de a scoate la licitație mai multe articole în viitor, biroul ei afirmând că vânzările ulterioare vor include un trio de elemente: o lucrare de artă digitală, o opera de artă fizică și un accesoriu fizic de istoric.

Cum s-a pregătit Melania pentru vizita familiei Macron

Anunțând licitația printr-un comunicat al biroul ei oficial, Melania Trump a amintit de semnificația vizitei lui Macron la Casa Albă.  A fost prima vizită oficială de stat a soțului ei devenit președintele SUA din partea unui șef de stat străin.

Pe blogul fostei Prime Doamne, acolo unde a fost anunțată licitația, cineva din echipa sa de comunicare a scris detalii din timpul pregătirii vizitei familiei Macron la Casa Albă. Totul a fost planificat în amănunt pentru această ocazie. Melania Trump a ales să poarte pălăria cu boruri largi la cu un costum cu fustă albă, conceput de Michael Kors.

„Doamna Trump a înțeles că acest moment al vizitei este important pentru țară și, în consecință, a acordat o mare atenție organizării”, se explică într-un text de pe site-ul ei.

„Fiind atentă la cultura franceză, doamna Trump l-a însărcinat pe designerul franco-american, Hervé Pierre, să creeze pălăria albă unică. Domnul Pierre a folosit aceeași țesătură ca și costumul alb Michael Kors al doamnei Trump și a lucrat piesa în New York City. Doamna Trump a purtat o pereche de pantofi stiletto Christian Louboutin. Lucrați din denim albastru, ornamente albe și o talpă roșie, simbol al drapelului țării sale”, mai este consemnat pe blog.