Lacrimile nu se mai opresc pentru Irina Loghin. Celebra cântăreață a trecut printr-o dramă

Lacrimile nu se mai opresc pentru Irina Loghin. Celebra cântăreață a trecut printr-o dramă
Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară, Irina Loghin, trece prin momente foarte grele. Solista a pierdut o persoană foarte importantă.

Una dintre surorile artistei s-a stins din viață la începutul anului, iar moartea acesteia i-a frânt sufletul. Irina Loghin a fost foarte apropiată de această soră, mai ales că ea a fost cea care a avut grijă de toți frații. Nu e prima dată când Irina Loghin trece prin așa ceva, pentru că în urmă cu câțiva ani a mai pierdut o soră. Pe de altă parte, vedeta și-a împlinit un mare vis, acela de a deveni bunică.

„Sunt în doliu după o soră care s-a prăpădit”

„Da, sunt foarte bucuroasă că Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și am devenit bunică, dar acum nu pot vorbi, pentru că mi-a murit cineva din familie. Sunt în doliu după o soră care s-a prăpădit”, a declarat Irina Loghin, pentru Viva.

S-au ales și nașii pentru bebeluș

Viața merge înainte, cu bune, cu rele, iar Irina Loghin se pregătește și pentru botezul micuței Ana, nepoata pe care o adoră, pe care Dumnezeu i-a dăruit-o în urmă cu trei luni. Au fost aleși și nașii, e vorba de celebri artiști Alina și Romeo de la trupa Alesis. Adică aceeași oameni care au fost și nașii de cununie ai Irinucăi cu Bogdan.

“Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta”

“I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta. Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor.

Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc. Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta. Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață”, a povestit celebra cântăreață.

Recomandarile noastre