Lady Gaga a purtat o ținută inspirată din Matrix

Lady Gaga, în vârstă de 34 de ani, a optat pentru o ținută diferită de stilul ei tipic sălbatic, în timp ce se îndrepta spre un magazin Sephora din Upper West Side. Cântăreața a plecat la cumpărături cu mama ei, Cynthia. A îmbrăcat o bluză roz și o jachetă neagră din piele de lac, într-un stil Matrix-chic, cu o glugă decupată asortată.

Actrița a purtat o pereche de pantaloni scurți roz minusculi, cu un top care îi punea în evidență abdomenul. Ea și-a asortat ținuta cu o pereche de cizme cu platformă care se potriveau cu stilul elegant al jachetei. Fața lui Gaga era ascunsă sub o glugă, ochelari de soare și o mască de protecție strălucitoare.

Mama cântăreței și actriței, care este președinte și co-fondator al Fundației Gaga’s Born This Way, a optat pentru o ținută mai modestă, formată dintr-un costum simplu, asortat cu o poșetă clasică Gucci.

Vă amintiți că la ultimul scandal, cu angajatele de la o agenție imobiliară, Margherita țipa la reporteri că ea e o vedetă, că se îmbracă precum artiștii de la Hollywood? De data asta nu l-a mai invocat și pe Johnny Depp, că i-a venit în minte profesorul Tudor(el) Butoi, dar fixație pe vedetele de la Hollywood are în mod clar.

Într-adevăr, după ce am descoperit pozele cu Lady Gaga, în haina ei de lac, ne-am lămurit că Margherita Clejanilor e cu ochii pe ce se poartă la Hollywood. Și cu nasul, dacă ne gândim la cocaina pe care i-au găsit-o legiștii în sânge, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal.

Lady Gaga s-a luptat cu depresia și gândurile suicidale

Revenim la Lady Gaga. Studenții de la facultatea  NYU au dezvăluit recent că faima a împins-o pe Lady Gaga într-un loc întunecat. Aceasta a reușit să își canalizeze durerea în realizarea noului ei album, Chromatica.

Lady Gaga și-a deschis recent sufletul în timpul unui interviu, vorbind despre luptele din trecut cu gândurile suicidale.

Sursă foto: Daily Mail, Album Chromatica-Lady Gaga

Sylvester Stallone nu se poate opri din plâns, a rămas orfan

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri