Lady Gaga, apariție uluitoare în roz și negru! Ce legătură are Margherita cu vedeta de la Hollywood

Lady Gaga, apariție uluitoare în roz și negru! Ce legătură are Margherita cu vedeta de la Hollywood
Lady Gaga și-a deschis recent sufletul în timpul unui interviu, vorbind despre luptele din trecut cu gândurile suicidale. După câteva zile emoționante și după lansarea noului ei videoclip muzical, cântăreața avea nevoie de un pic de răsfăț și dragoste de sine.

Lady Gaga a purtat o ținută inspirată din Matrix

Lady Gaga, în vârstă de 34 de ani, a optat pentru o ținută diferită de stilul ei tipic sălbatic, în timp ce se îndrepta spre un magazin Sephora din Upper West Side. Cântăreața a plecat la cumpărături cu mama ei, Cynthia. A îmbrăcat o bluză roz și o jachetă neagră din piele de lac, într-un stil Matrix-chic, cu o glugă decupată asortată.

Actrița a purtat o pereche de pantaloni scurți roz minusculi, cu un top care îi punea în evidență abdomenul. Ea și-a asortat ținuta cu o pereche de cizme cu platformă care se potriveau cu stilul elegant al jachetei. Fața lui Gaga era ascunsă sub o glugă, ochelari de soare și o mască de protecție strălucitoare.

Mama cântăreței și actriței, care este președinte și co-fondator al Fundației Gaga’s Born This Way, a optat pentru o ținută mai modestă, formată dintr-un costum simplu, asortat cu o poșetă clasică Gucci.

Vă amintiți că la ultimul scandal, cu angajatele de la o agenție imobiliară, Margherita țipa la reporteri că ea e o vedetă, că se îmbracă precum artiștii de la Hollywood? De data asta nu l-a mai invocat și pe Johnny Depp, că i-a venit în minte profesorul Tudor(el) Butoi, dar fixație pe vedetele de la Hollywood are în mod clar.

Într-adevăr, după ce am descoperit pozele cu Lady Gaga, în haina ei de lac, ne-am lămurit că Margherita Clejanilor e cu ochii pe ce se poartă la Hollywood. Și cu nasul, dacă ne gândim la cocaina pe care i-au găsit-o legiștii în sânge, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal.

Lady Gaga s-a luptat cu depresia și gândurile suicidale

Revenim la Lady Gaga. Studenții de la facultatea  NYU au dezvăluit recent că faima a împins-o pe Lady Gaga într-un loc întunecat. Aceasta a reușit să își canalizeze durerea în realizarea noului ei album, Chromatica.

Lady Gaga și-a deschis recent sufletul în timpul unui interviu, vorbind despre luptele din trecut cu gândurile suicidale.

Sursă foto: Daily Mail, Album Chromatica-Lady Gaga

Sylvester Stallone nu se poate opri din plâns, a rămas orfan

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp