Cântăreața și actrița, în vârstă de 34 de ani, va juca rolul asasinului Patrizia Reggiani atunci când filmările încep în martie în Italia. Vedeta a fost nominalizată anterior la Premiul Academiei pentru interpretarea sa principală din 2018 în filmul A Star Is Born.

Rolul lui Gaga ca Reggiani va fi o abatere dramatică de la rolul ei de aspirant cântăreț-compozitor care a fost smuls din obscuritate. Reggiani a fost cunoscută inițial ca socialistă după ce s-a căsătorit cu Maurizio Gucci, care a devenit șeful mărcii Gucci după moartea unchiului său Rodolfo Gucci în 1983.

În 1985, și-a lăsat soția Patrizia singură, motivând că merge într-o călătorie de afaceri, dar nu s-a mai întors niciodată după ce a început o relație cu o femeie mai tânără. Cuplul și-a finalizat divorțul în 1991, dar în 1995 Patrizia Reggiani a plătit un asasin pentru a-l ucide pe Maurizio chiar în afara biroului său.

Ea a fost condamnată pentru crimă în 1998 și a fost eliberată în 2016, după ce i s-a redus pedeapsa de 26 de ani pentru comportament bun.

Alături de Gaga, în Gucci vor apărea Robert De Niro, Adam Driver, Jared Leto și Al Pacino.

Scott a fost ocupat cu diverse proiecte de film, deoarece a finalizat producția principală a thrillerului său istoric The Last Duel, în care joacă Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer și Ben Affleck. Affleck și Damon aveau să joace inițial rolurile principale, deși vedeta Armageddon a fost distribuită într-un rol secundar mai mic din cauza altor angajamente de film.

Mai ceva ca Andreea Marin! Nepoata unor mari artiști vine la TVR ca să ne servească zilnic o surpriză

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri