Bianca Patrichi, o blondă frumoasă, cu apariţii atât în filme, cât şi în emisiuni de televiziune şi videoclipuri muzicale, ne va însenina chiar şi dimineţile mohorâte şi ne va transmite din energia ei molipsitoare, în noul program matinal de la TVR 1. Ea va fi cea care, zilnic, ne va servi câte o surpriză, așa cum făcea Andreea Marin pe vremuri. Bianca nu ne va aduce o persoană dragă ci doar niște vești despre ce ”surprize meteo” ne așteaptă peste zi.  Începând cu dimineața de 19 octombrie, în misiunea Cu capu-n zori, pe lângă informaţiile meteo, Bianca ne va activa prin mişcare sănătoasă: dans, yoga-pilates, stretching, zumba, aerobic.

Tânăra cu chip de păpuşă este artist independent, dar şi profesor şi coregraf la Casa de Balet Bucureşti, unde ţine cursuri de dans contemporan şi jazz atât cu copii începători sau avansaţi, cât şi cu adulţi. În 2018, a câştigat premiul coregraful anului 2018 la unul din concursurile la care a participat cu elevii săi.

Palmaresul de vedetă al Biancăi Patrichi 

Bianca este absolventă a Liceului de coregrafie „Floria Capsali”, Bucureşti şi licenţiată UNATC, secţia coregrafie. În timpul liceului, a fost olimpică la dans clasic şi la dans contemporan.

A dansat pe scena Operei Naţionale Bucureşti, în spectacole precum ,,Liliacul”, „Corsarul” şi „Baiadera”, în „Depeche Dance” la Teatrul Odeon, în „Rebecca”, unde a lucrat cu unul dintre cei mai mari coregrafi din Budapesta, Akos Tihanyi, ca asistent coregraf şi dansator, în „Maria de Buenos Aires” şi „Romeo şi Julieta”, de la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”. De asemenea, Bianca face parte din ansamblul de balet al musical-urilor „Mamma Mia!”, „We Will Rock You” şi „My Fair Lady”. Timp de 5 ani a colaborat ca asistent de coregrafie şi dansator la unele dintre cele mai cunoscute emisiuni tv precum „România Dansează”, „X Factor”, „Te Cunosc De Undeva” şi “IUmor” şi a fost concurentă la „Românii au Talent”.

Talentată și frumoasă, Bianca Patrichi a avut colaborări coregrafice atât pentru filme româneşti, cât şi pentru producţii cinematografice internaţionale.

Luni, 19 octombrie, un nou capitol se deschide pentru Bianca Patrichi, care, alături de o echipă de prieteni nonconformişti şi plini de idei, ne dă întâlnire de luni până vineri, Cu capu-n zori, la TVR 1, pentru o porţie zilnică de sănătate şi informaţii meteo.

Îl recunoașteți? Acum este unul dintre cei mai iubiți actori

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri