Lansarea trebuia să aibă loc inițial pe timpul verii

„Suntem foarte mândri de film și așteptăm cu nerăbdare să îl aducem publicului de sărbători”, a declarat Toby Emmerich, președintele Warner Bros. Motion Picture Group.

 

Amânarea „Wonder Woman 1984” a fost decisă deoarece studioul nu crede că returnările actuale la box-office pot susține lansarea sa. 

“Sper că nu vă deranjează să mai aşteptaţi puţin. Cu noua dată de lansare, abia aşteptăm să ne petrecem sărbătorile împreună!” spune Patty Jenkins, regizoarea filmului.

Cinematografele au avut de suferit din cauza pandemiei

Cinematografele din Statele Unite ale Americii dar și cele din România, nu se bucură de amânarea „Wonder Woman 1984”. Pandemia a cauzat pierderi masive în cinematografele din întreaga lume și sperau ca lansarea anunţată anterior pe 2 octombrie să aducă încasări cu care să acopere pagubele. Filmul, care îl are în rol principal pe Gal Gadot, trebuia inițial să fie lansat în timpul verii.

Filmul „Tenet” de la Warner Bros are încasări de aproximativ 200 de milioane de dolari de la lansarea sa din America de Nord. Cu toate acestea, vânzările de bilete în cinematografe sunt mai greu de realizat în Statele Unite ale Americii. Aproximativ 25% din cinematografele americane rămân închise, inclusiv cele de pe piețele de top din Los Angeles și New York. Toate cinematografele funcționează la capacitate redusă.

Între timp, filmul „Black Widow” de la Marvel are lansarea programată pentru data de 6 noiembrie, iar Sony Pictures va lansa rom-com-ul „Broken Hearts Gallery” în acest weekend. 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp