Lăudate, dar și intens criticate. Ce ținute au ales vedetele lumii la Globurile de Aur

Lăudate, dar și intens criticate. Ce ținute au ales vedetele lumii la Globurile de Aur
După doi ani grei din cauza pandemiei de coronavirus, vedetele lumii și-au etalat cele mai frumoase ținute la Gala Globurilor de Aur. Au existat însă și situații nefericite.

A 80-a ediția a Globurilor de Aur a fost așteptată cu sufletul la gură, iar cele mai frumoase vedete au strălucit pe covorul roșu. Pe lista celor mai bine îmbrăcate femei a fost Jenna Ortega, de doar 20 de primăveri, vedeta din „Wednesday”. Aceasta a atras atenția tuturor într-o rochie de culoarea brozului, accesorizată cu lanțuri din argint cu diamante.

Pentru rochia lui Margot Robbie s-a lucrat timp de 750 de ore

Și Salma Hayek a fost cu adevărat fascinantă într-o ținută purtând semnătura Gucci, cu franjuri și corset. Colegele au fost invidioase pe cerceii săi candelabru din argint, în timp ce machiajul ales i-a scos în evidență toate trăsăturile frumoase. Margot Robbie a fost fermecătoare într-o rochie personalizată, făcută chiar de Chanel, de culoare roz.

Ținuta care a atras atenția tuturor a fost lucrată cu mare atenție, pentru realizarea acesteia fiind nevoie de 750 de ore. O asemenea frumusețe Margot a fost accesorizată de Margot doar cu inelul de logodnă primit de la iubitul ei, Tom Ackerley.

Rochia Jessicăi Chastain a arătat ca o pânză de păianjen

Și Jessica Chastain a arătat extraordinar în rochia sa cu aplicații argintii, semnată de Oscar de la Renta. Rochița a fost realizată din tul transparent, cu cristale argintii și a arătat ca o pânză de păianjen.  Din păcate însă, nu la fel de apreciată a fost rochia Selenei Gomez, care a purtat o ținută din catifea mov, cu mâneci bufante care nu a avantajat-o deloc.

În ceea ce o privește pe Heidi Klum, rochița ei a costat doar… 2000 de dolari. Dar nu asta a fost deranjant, ci faptul că rochița mini, care strălucea, nu a fost deloc apreciată de criticii de modă, care au spus, la unison, că a fost mult prea… kitch. Nu în ultimul rând, actrița de comedie Liza Koshy a ales o rochie din dantelă, semnată Morphew Atelier, care a costat aproximativ 1.500 de dolari. Nici aceasta nu a fost văzută cu ochi buni, pentru că a lăsat să se vadă lenjeria intimă.

Recomandarile noastre