Nicolae Botgros și-a însurat băiatul. Și-a dus nora, îmbrăcată în rochie de mireasă, la cimitir

Nicolae Botgros și-a însurat băiatul. Și-a dus nora, îmbrăcată în rochie de mireasă, la cimitir
Fiul lui Nicolae Botgras și al regretatei Lidia Bejenaru, Corneliu și-a unit destinul cu cel al iubitei sale.

După ani în care nenorocirile s-au ținut lanț de Nicolae Botgros, în familia maestrului au început să-și facă loc și lucrurile frumoase.

Nicolae Botgros și-a însurat băiatul. Și-a dus nora, îmbrăcată în rochie de mireasă, la cimitir

Corneliu Botgros și-a văzut visul cu ochii. Fiul unuia dintre cei mai buni instrumentiști ai lumii, Nicolae Botgros și-a unit destinul cu cel al iubitei sale, Angela. La evenimentul mult așteptat a participat și renumita cântăreață de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu, care a povestit un moment emoționant. Artista a povestit că mirii și câțiva dintre nuntași au fost la mormântul Lidiei Bejenaru, să îi ceară binecuvântarea.

„Maestrul a invitat-o pe doamna Lidia la nuntă”

Potrivit vechii tradiții, Botgros, având în mână o sticlă de vin, și-a invitat soția la nunta fiului său. „A fost un moment foarte emoționant, toată lumea a plâns. Maestrul și-a dorit foarte mult că tinerii căsătoriți să fie prezenți acolo să ia, într-un fel, binecuvântarea mamei. Maestrul a invitat-o pe doamna Lidia la nuntă.

A fost așa de emoționant acel moment pentru că încă este foarte afectat că doamna Lidia Bejenaru s-a dus la ceruri foarte devreme. (…)

„Au mers cu o sticlă cu vin, cum se mergea pe vremuri cu plosca”

Mie mi s-a părut un gest extraordinar ce au făcut mirii, să meargă la mormântul mamei să primească binecuvântarea. Au mers cu o sticlă cu vin, cum se mergea pe vremuri cu plosca, să inviți pe cineva la eveniment, au pus băutură în pahare și au invitat-o la nuntă”, a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu pentru Star Popular.

Petrecerea a avut loc la Chișinău și sursele spun că a fost una dintre cele mai frumoase nunți. De asemenea, Mariana Ionescu Căpitănescu a mărturisit că maestrul Botgros a ținut și un discurs emoționant, în care a relatat faptul că regretata lui soție și-a dorit enorm ca fiul său să se căsătorească cu Angela.

Sursă foto: wowbiz