Laura Cosoi nu se mai ascunde și pune punctul pe I. De ce s-a despărțit de Smiley

Laura Cosoi nu se mai ascunde și pune punctul pe I. De ce s-a despărțit de Smiley
Laura Cosoi e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nașterea celui de-al treilea copil. E fericită și împlinită.

Până să-l cunoască pe Cosmin Curticăpean, cel care i-a devenit soț, a trecut prin relații unde nu s-a simțit fericită.

Laura Cosoi nu se mai ascunde și pune punctul pe I. De ce s-a despărțit de Smiley

Laura Cosoi e o graviduță extrem de sexy care numără zilele până când își va strânge în brațe cel de-al treilea copil. Vedeta a acceptat invitația lui Mihai Morar de a participa la podcast-ul lui Fain și simplu, unde a vorbit despre relațiile pe care le-a avut cu bărbații și cum a determinat-o Cosmin Curticăpean să redevină femeie. În jurul meu erau tot felul de bărbați care nu știau nici ce e cu ei și erau într-o căutare continuă.

Cosmin mi s-a părut un bărbat adevărat. Altădată, eu mă simțeam bărbatul din relații. În primul an de relație cu Cosmin ne-am certat foarte rău, pentru că eu eram foarte masculină. Și el nu înțelegea ce e cu mine. Eu eram prima care ceream nota, care scoteam banii… Și mi-a spus la un moment dat că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Și mi-am dat seama că am devenit femeie de când sunt lângă el. Și de asta cred că sunt acum și foarte maternă”, a povestit Laura. s

„Am ales să nasc natural”

Deși a născut natural de două ori și nu i-a fost deloc ușor, soția lui Cosmin Curticăpean a ales să facă și acum la fel și susține că nimic nu o face să își schimbe această decizie. „Îți dai seama că nu… Bine, nu mă aștept să nasc altfel, însă sunt deschisă spre orice variantă există, important este să fie în siguranță nașterea, și nu o alegere.

Adică am ales să nasc natural, pentru că așa am simțit că pot și au fost cele două nașteri absolut superbe, deși, da, într-adevăr, la a doua naștere travaliul a fost mai lung, aproape 24 de ore, însă ambele experiențe au fost cele mai frumoase din viața mea, motiv pentru care mi-aș dori foarte mult să ajung să nasc a treia oară tot natural și să poată să se întâmple asta.

Mi se pare că pot și că așa suntem făcute, așa sunt făcută să nasc și, dacă mă ajută Dumnezeu și de data asta, și sper să fie cu mine, să se întâmple și să fie frumos. O să fie greu, absolut, că așa sunt nașterile, există și dureri și așa mai departe, însă sper să fie totul ca de poveste, cum au fost și celelalte două, adică de neuitat”, a declarat Laura Cosoi pentru Viva.

Sursă foto: instagram