Laurențiu Reghecampf, la un pas să fie dat afară de la U Craiova. Petrecerile și amanta îi pun cariera pe butuci

Laurențiu Reghecampf, la un pas să fie dat afară de la U Craiova. Petrecerile și amanta îi pun cariera pe butuci
După divorțul de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf are probleme și la serviciu. E posibil să se despartă de Universitatea Craiova, chiar înainte de sărbători.

Mandatul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova e pus sub semnul întrebării. Se pare că antrenorul va avea o iarnă grea.

Job-ul lui Laurențiu Reghecampf, pe muchie de cuțit. E la un pas să fie dat afară

Contractul lui Laurențiu Reghecampf cu Universitatea Craiova expiră în 2023, dar s-ar putea încheia mult mai devreme. Poate chiar înainte de sărbători, spun sursele. Printr-o situație asemănătoare a trecut acum doi ani și Victor Pițurcă, dar atunci părțile au convenit asupra plecării acestuia.

Sursele spun că patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, e foarte supărat și i-ar fi dat un ultimatum lui Reghe. Dacă echipa nu intră în play-off, adio prime de joc. Rotaru e nemulțumit grav de modul în care Reghecampf a gestionat situația în Bănie și i-a reproșat antrenorului că le-a dat jucătorilor mult prea multă libertate.

În plus, acesta a fost deranjat și de petrecerile cu lăutari care au avut loc chiar și în perioada cantonamentului din Lunca Jiului. Și nici participarea lui Reghe în emisiunea „Fiţă cu Adiţă” nu a fost pe placul patronului.

Divorțul i-a stricat imaginea

Pe de altă parte, sursele spun că divorțul, scandalul și fotografiile cu amanta Corina i-ar fi stricat grav imaginea antrenorului Craiovei. Cât timp echipa a funcționat bine nimeni nu a avut ce să-i reproșeze, dar în ultima perioadă totul e haotic în viața fostului soț al Anamariei Prodan.

Deranjantă pentru patronat a fost și alăturarea lui Basarab Panduru la staff-ul tehnic al lui Reghecampf. Un alt reproș care i s-a făcut lui Reghecampf a fost faptul că l-a adus pe Alexandru Crețu, Laurențiu chiar insistând asupra acestui lucru. Din păcate însă, prestațiile acestuia au fost mult prea slabe.

Oare Reghecampf va mai atinge vreodată nivelul pe care l-a avut atunci când soția sa l-a sprijinit?, se întreabă fanii.