Laurențiu Reghecampf, primele declarații după înfățișarea la tribunal. „Trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după înfățișarea la tribunal. „Trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”
La scurt timp după ce s-a întâlnit cu Anamaria Prodan la tribunal, Reghecampf a avut o primă reacție.

Anamaria Prodan și Reghecampf s-au întâlnit după un an și ceva în sala de judecată. Iată cum a văzut antrenorul situația.

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după înfățișarea la tribunal. „Trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”

Ziua de 4 aprilie a fost una cu multe emoții pentru fostul cuplu Prodan-Reghecampf. Cei doi au apărut în fața judecătorilor de la Buftea, în primul termen de la divorț. Sexy impresara s-a îmbrăcat elegant și a venit însoțită de Sarah și Bebeto, iar la ieșirea din sala de judecată a mărturisit că fostul soț nici măcar nu și-a salutat copiii.

De asemenea, Sarah a început să plângă atunci când Luca Reghecampf a evitat-o și a vrut să stea de vorbă doar cu Bebeto. A venit și rândul antrenorului Craiovei să spună ce are pe suflet, iar acesta a mărturisit că nu se aștepta ca afacerista să vină cu copiii. În plus, a mărturisit că a vorbit cu ambii copii timp de 15 minute, iar Bebeto nu avea ce să caute într-un asemenea loc.

„L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală”

„Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie.

Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute. L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală.

Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit Fanatik.

Anamaria vrea custodia exclusivă, Reghe comună

Apărătorul Anamariei Prodan va face orice e posibil ca mama să aibă custodie exclusivă asupra lui Bebeto, în timp ce Reghe vrea custodie comună.

„Nu am cerut custodia lui Bebe, a cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bine-înțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește”, a mai spus Laurențiu Reghecampf. Următoarea înfățișare la divorț va avea loc pe data de 16 mai.

Sursă foto: instagram