Laurențiu Reghecampf spune clar care este povestea cu divorțul de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf spune clar care este povestea cu divorțul de Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf nu mai vrea să se scrie despre el și despre divorțul de Anamaria Prodan. A trimis un comunicat în care spune clar povestea lui.

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a vorbit despre divorțul de Anamaria Prodan și de averea acesteia. Spune că nu va mai vorbi despre acest subiect și că vrea să i se respecte viața privată.

Laurențiu Reghecampf spune clar care este povestea cu divorțul de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a vorbit clar și la obiect despre căsnicia cu Anamaria Prodan. Celebrul antrenor de fotbal nu mai vrea să se vorbească despre el în presă. Tehnicianul Universității Craiova susține faptul că prioritatea lui sunt copiii lui.

Un lucru important pe care-l spune Reghe este că a fost intentată acțiunea de divorț și de partaj din luna august 2021.

Comunicatul oficial a lui Reghe

”Având în vedere evenimentele recente și faptul că aspecte din viața mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni.

Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect.

Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată. Să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată.”, a transmis  Laurențiu Reghecampf.

Dosar de divorț din august 2021

Laurențiu Reghecampf lămurește și povestea cu divorțul și cu averea.

”Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat nici un bun din componența acesteia. Nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens.

Pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022). Apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.

Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată. Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată.

Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal.  Mulțumesc tuturor pentru respect și înțelegere!  Laurențiu Reghecampf”.

Așa cum am mai publicat, cel de-al doilea termen în procesul de divorț este stabilit de instanța din Ilfov pentru data de 7 februarie 2022.