Leo de la Strehaia abia așteaptă să iasă din pușcărie ca să fie socru mare. Nașul a pus condiție: să vină la nuntă cu tancul

Leo de la Strehaia abia așteaptă să iasă din pușcărie ca să fie socru mare. Nașul a pus condiție: să vină la nuntă cu tancul
După o perioadă grea pentru Leo de la Strehaia, cel supranumit „prințul țiganilor”, a început timid să răsară și soarele. Deținutul se simte mai bine după problemele de sănătate pe care le-a avut și a început să numerele zilele până când va ieși din închisoare.

E nerăbdător pentru că are de făcut o nuntă mare băiatului său, Alin, care a decis să-și unească destinul cu cel al iubitei sale, Mihaela. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, s-ar fi ales și nașul, cu ceva timp în urmă, în persoana lui Victoraș Micula. Dar acum, ca un făcut, acesta e de negăsit și fiul lui Leo nu știe ce să mai creadă.

„Am stabilit împreună cu Mihaela să facem nunta cât mai curând, când vin tata Leo și bunica acasă. Și ne-am gândit că trebuie să găsim și naș. L-am găsit pe Victoraș Micula, ne-am cunoscut pe platforma TikTok”, a spus viitorul mire.

Alin, fiul lui Leo de la Strehaia și iubita lui, Mihaela

„Suntem fericiți că avem un naș cu un suflet mare care ajută pe toată lumea care are nevoie de el”

„Îl cunoșteam de mult oricum, dar ne-am găsit curând pe TikTok, unde Victor Micula este numărul 1. A ajutat pe toată lumea cu bani, donații în jocurile de pe acolo și a donat și foarte mulți bani la multe cazuri cu copii bolnavi, familii nevoiașe. Nașu’ are un suflet minunat!

Suntem fericiți că avem un naș cu un suflet mare care ajută pe toată lumea care are nevoie de el. Abia așteptăm să se elibereze tata și bunica, să facem nuntă mare și să vină nașul cu elicopterul”, povestea Alin de la Strehaia.

Faraonu de la Madrid

Faraonu de la Madrid vrea să vină la nuntă cu tancul

Dar s-a găsit și soluția salvatoare, adică un naș la fel de renumit. E vorba de Faraonu de la Madrid, un bun prieten al lui Leo de la Strehaia, iubit de familia prințului. Acesta a fost bucuros să intre în familia controversatului Leo și să devină părintele spiritual al lui Alin, dar a pus o singură condiție: vrea să vină la nuntă cu tancul.

„Faraonu` de la Madrid este ca și fratele lui și chiar își dorește să îi fie naș, toată familia de la Strehaia îl îndrăgește, sunt ca o familie. Faraonu se cunoaște de mult timp cu tatăl său, Leo. Acum, cu toții așteaptă ca Leo să iasă din închisoare pentru a stabili data nunții”, a mărturisit un apropiat al condamnatului, ajuns în pușcărie împreună cu mama sa, ambii găsiți vinovați de evaziune fiscală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre