Leonard Doroftei face orice să-și vadă visul împlinit. Nu se dă în lături nici de la munca de jos. Foto

Leonard Doroftei face orice să-și vadă visul împlinit. Nu se dă în lături nici de la munca de jos. Foto
Leonard Doroftei iubește la nebunie boxul și se pregătește să-și deschidă o nouă sală în Canada. Iar peste asta muncește pe brânci.

De la campion de box la muncitor pe șantier, nimic nu pare imposibil pentru Leonard Doroftei. Celebrul boxeur se extinde și mai face o sală de box, unde va pregăti și amatori și profesioniști, iar pentru asta nu contează cât de mult va munci, ci finalitatea proiectului. Moșul trăiește în Canada și acesta este un mare vis care acum va deveni realitate și e extrem de fericit.

Boxerul apare alături de mai mulți meseriași

Cu puțin timp în urmă, Doroftei a publicat pe contul de socializare o postare în care apare, cu un fes pe cap și plin de praf, alături de mai mulți meșteri, chiar în exercițiul funcțiunii. E clar că mai este mult de lucru până ce sala va fi gata, dar nimic nu e prea mult pentru sportiv. „Lucrările continuă pentru noua sală de box!”, sunt cuvintele Moșului.

Considerat un cerșetor în România, a plecat în Canada

Când a fost obligat să părăsească România, unde era tratat așa cum nu ar fi meritat niciodată, Leonard Doroftei a explicat și motivul pentru care a făcut acest pas. Chiar dacă are tot ce îi trebuie în Canada, îi lipsesc și acum oamenii din România. „N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor.

“Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”

Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros. Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, a afirmat Leonard Doroftei, cu ceva timp în urmă, într-un interviu pentru AS.

Recomandarile noastre