Leonard Doroftei, mesaj emoționant pentru fiica sa. Fostul sportiv e cel mai mândru tată

Leonard Doroftei, mesaj emoționant pentru fiica sa. Fostul sportiv e cel mai mândru tată
Fiica lui Leonard Doroftei e atât de frumoasă că nu există bărbat care să nu întoarcă privirea după ea.

La 19 ani, fiica lui Leonard Doroftei studiază de zor la un colegiu din Montreal să ajungă medic. Și nimeni nu îndoiește că va străluci în cariera aleasă.

Leonard Doroftei, mesaj emoționant. Fostul sportiv e cel mai mândru tată

Doroftei și-a sărbătorit fata la începutul lunii, iar fostul mare sportiv n-a putut să rabde și i-a trimis un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare.

„La mulți ani Vani, oriunde am fi, sa știi ca te iubim și suntem mândri de tine!”, a transmis fostul mare campion pe contul său de Facebook. Același sentiment de mândrie îl are și pentru ceilalți copii ai săi, dar și pentru soția sa, despre care spune că are darul de a ține mereu familia unită.

„Sperăm că vom avea și un doctor în familie”

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a spunea Leonard Doroftei la gsp.ro.

Umilit și făcut cerșetor în România

După o perioadă neplăcută trăită în România, unde a fost făcut cerșetor, Doroftei  a cedat presiunilor familiei și a emigrat în Canada, unde a luat viața de la capă, însă România îi lipsește enorm.

„Totul îmi lipseşte din România, totul. De la înjurături până la tăiatul porcului. Aerul ăla pe care îl respiri! Am luat o decizie la nervi şi o să o regret toată viaţa… că am plecat. De pub nu mai spun, aia a fost cea mai proastă decizie a vieţii mele. Nu aveam ce căuta în lumea aia niciodată. Eu trebuia să fiu într-o sală de sport, să fac ceea ce ştiu.

“Păi ce am cerşit eu? Spuneţi-mi mie ce am cerşit!”

Ştii ce nu mi-a plăcut? Un articol…urât: ‘Cerşetor sau impostor’. Păi ce am cerşit eu? Spuneţi-mi mie ce am cerşit! Când lupţi pentru al tău eşti cerşetor? Articolul, doar titlul e urât. Titlul e dureros şi mulţi răutăcioşi direct pe titlu au sărit, nu au mai citit articolul. Dacă mă lupt pentru ce e al meu sunt un cerşetor, dacă tu te lupţi pentru ce e al tău eşti un erou. Nu merge chiar aşa!”, a declarat Leonard Doroftei la AS.ro LIVE.