O doctoriță din Timiș și-a ieșit din minți. Iată ce a putut să-i facă unui pacient

O doctoriță din Timiș și-a ieșit din minți. Iată ce a putut să-i facă unui pacient
Când vine vorba să răspundă unor întrebări pentru care nu sunt pregătiți, chiar și unii medici uită cine sunt și dau frâu nervilor.

O doctoriță din satul Bulgăruş, comuna Lenauheim, din judeţul Timiş s-a făcut de râs. Comportamentul femeii lasă de dorit.

O doctoriță din Timiș și-a ieșit din minți. Iată ce a putut să-i facă unui pacient

Cu doar câteva zile în urmă, locuitorii din satul Bulgăruş, comuna Lenauheim, din judeţul Timiş au rămas șocați când au aflat ce a putut să facă doctorița în care aveau atât de multă încredere. Un bărbat în vârstă de 66 de ani, alături de prietena sa, a mers la cabinetul doamnei doctor în speranța că va reuși să primească informațiile de care avea nevoie privind anumite deconturi de servicii medicale către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

Medicul și-a lovit pacientul în zona feței

Pentru că nu a înțeles anumite aspecte, bărbatul a devenit insistent, iar medicul, în vârstă de 39 de ani, s-a enervat cumplit și a făcut un gest care va avea, cu siguranță, urmări asupra sa. Concret, medicul i-a aplicat bărbatului câteva lovituri în zona feței. Când a văzut ce se întâmplă, prietena bărbatului a sunat imediat la 112, iar polițiștii au venit ca să rezolve problema.

Doctoriței i s-a întocmit dosar penal

Când au văzut cum stă situația, polițiștii din Timiș i-au întocmit doctoriței nervoase dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. „La data de 29 august 2022, poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că într-un cabinet medical din localitatea Bulgăruş, din judeţul Timiş, a avut loc o altercaţie între un medic şi un pacient. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis IPJ Timiş.

Scene de groază au fost și în București

Cu câteva luni în urmă, în fața clinicii pe care cei doi medici, Tarek Nazer și Wasim Nazer, o au în Sectorul 1 din București, a început o bătaie cu pumni și picioare. Se pare că unul dintre medici a lăsat mașina parcată în fața porții vecinului, iar acesta i-a spus să o mute pentru că îi blochează accesul în curte. În acel moment a început nebunia, iar medicii cu vecinul au început să-și care pumni și picioare. Poliția a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Sursă foto: constantadeazi