Leonardo DiCaprio și-a găsit sufletul pereche. Se simte foarte confortabil alături de ea. Foto

Leonardo DiCaprio și-a găsit sufletul pereche. Se simte foarte confortabil alături de ea. Foto
După cinci ani împreună, se pare că Leonardo DiCaprio și iubita lui Camila Morrone încep să se îmbrace la fel. Cei doi au fost fotografiați împreună zilele acestea, bucurându-se de o plimbare romantică pe o plajă stâncoasă din Malibu, mergând mână în mână pe țărm și chiar dezbrăcându-se în costumele de baie pentru o baie rapidă în ocean.

Pentru ieșire, modelul a purtat un bikini alb sub un pulover supradimensionat și o fustă albă transparentă din bumbac, în timp ce iubitul ei și-a asortat paleta de culori în pantaloni scurți, un tricou alb, ochelari aviator și o șapcă de baseball. Cu genul acesta de haine și accesorii se pare ca cei doi au îmbrățișat stilul “Coastal Grandmother”. Termenul în tendințe urmărește un stil de viață relaxat, care evident este orice altceva decât ceea ce este la modă, scrie Vanity Fair.

Ce înseamnă “Coastal Grandmother”

Influencerul Lex Nicoleta a inventat termenul, folosindu-l pentru a descrie pe oricine „adoră filmele Nancy Meyers, vibrațiile oceanului, rețetele și gătitul, și interioarele confortabile”. La un moment dat, DiCaprio a putut fi văzut luând-o în brațe pe Morrone aparent emoționat și îmbrățișând-o strâns înainte de a-i săruta fruntea. Cuplului i s-a alăturat și husky-ul lor, Jack, unul dintre cei doi câini pe care Morrone i-a adoptat în primele zile ale pandemiei.

Leonardo DiCaprio i-a dat cardul iubitei, să cheltuie cât dorește

La începutul acestui an, cuplul a dat o petrecere de Anul Nou, dând startul anului 2022 cu un festin italian foarte decadent la Boston. Cei doi au vizitat piața italiană Table Mercato din North End din Boston înainte de sărbătoare, cumpărând o mare parte din inventarul magazinului pentru petrecerea lor, inclusiv grămezi uriașe de paste, sosuri, biscuiți, chipsuri de cartofi de casă, gem de smochine și altele.

Un cumpărător, care a asistat la întreaga tranzacție, le-a spus oamenilor că DiCaprio, „practic i-a spus iubitei sale:

”Uite cartea mea de credit, folosește-o cum crezi dar asigură-te că iei niște cannoli”.

Din păcate, magazinul a rămas fără cannoli din cauza cumpărăturilor din preajma Anului Nou. Potrivit Martei Trvcinska, angajata care lucra  în magazin în acea zi, cuplul „stătea cu siguranță aproape unul de celălalt. Îmi amintesc că am văzut acei ochi din Titanic! Avea cei mai albaștri ochi pe care i-am văzut vreodată în viața mea”.