Lidia Buble a plecat dezbracată de Halloween. Pe cine a vrut să „sperie”?

Lidia Buble a plecat dezbracată de Halloween. Pe cine a vrut să „sperie”?
Și la noi, vedetele au celebrat Halloween-ul.  Care mai de care s-au echipat „corespunzător”, dar Lidia Buble a pus pe gânduri pe toată lumea. Blonda a plecat dezbracată de Halloween. Pe cine a vrut să „sperie”?

Internauții au intrat în delir după ce au văzut cum s-a „deghizat” Lidia Buble de Halloween.  A întrecut măsura. Cel puțin așa ar spune unii. Alții ar mulțimi Universului pentru inspirația cântăreței care și-a etalat coapsele goale, sub o ținută completă Yves Saint Laurent, extrem de sexy.

Lidia Buble a plecat de acasă complet dezbracată de Halloween. Artista poartă un trench negru, o pălărie înaltă, tocuri, și, pe dedesubt, doar un set de lenjerie intimă de culoare neagră, cu port-jartier. Și fix așa îmbrăcată a ieșit din casă, nu înainte de a se fotografia în fața ușii și în lift.

Buble în lenjerie sexy.  Dar pentru cine?

Dezinhibată, libertină, dar parcă e prea de tot! Nu e pentru prima dată când Lidia Buble se dezbracă în văzul lumii. La începutul lunii septembrie, vedeta blondă a surprins din nou audiența cu o postare mai mult decât incendiară.

Într-una din seri, după ce a fost în direct cu fanii, pe Instagram, ea și-a dezvelit coapsa „îmbrăcată” în cea mai sexy lenjerie de dantelă de culoare burgund, cu portjartier. În timpul fotografiei, Lidia stă pe o canapea de piele neagră. Postarea e pusă strategic, la story, dispare după 24 de ore. Pe lângă aceasta, a mai etalat o imagine în care aproape își arată sânii, pe stradă, îmbrăcată doar într-un sacou, larg descheiat, fără nimic pe dedesubt.

Ce iubiri secrete ascund Răzvan și Lidia

Se tot vorbește că Lidia i-ar da pe social media replici fostului iubit, Răzvan Simion, cu care a avut o relație de cinci ani și care, între timp, și-a făcut o nouă iubită.

Momentan nu se știe numele acesteia. Dar exact în perioada în care prezentatorul de la Antena 1 era în excursie cu domnișoara respectivă, Lidia Buble etala o fotografie ( din nou destul de dezbrăcată – în prosop și sutienul unui costum de baie), având în spate un golf.

Sursa foto: Instagram

Toate femeile o invidiază pe nevasta chef-ului Florin Dumitrescu. Chiar au de ce!