Lidia Buble, anunț surprinzător care îl privește și pe Răzvan Simion

Lidia Buble, anunț surprinzător care îl privește și pe Răzvan Simion
Cu toate că relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a sfârșit acum ceva vreme, subiectul încă creează controverse pe rețelele de socializare. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de cinci ani. Anunțul fericit făcut de cântăreață în această după-amiază a pus din nou fanii pe jar, având legătură cu fostul său iubit.

Ce legătură are anunțul făcut de Lidia Buble cu Răzvan Simion?

Lidia Buble a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie în care apare îmbrățișată cu artistul Cornel Ilie. Artista a anunțat prin aceasă postare că în această dimineață, ei doi vor fi prezenți în platoul matinalului prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil, ca să lanseze videoclipul noii melodii. 

„Vino /Du-te #maine #premiera #neatzacurazvansidani”, este mesajul scris de vedetă pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

Vino /Du-te 💔 #maine #premiera #neatzacurazvansidani

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Lidia Buble și Cornel Ilie s-au tachinat în public, făcându-i pe admiratorii lor să creadă că cei doi își pun bazele unei relații. Fanii cântăreților au simțit că „șicanarea” este mai mult decât o relație simplă de prietenie, întrebându-i: „Sunteți la fel, simțiți la fel… de ce nu vă iubiți?”. Momentan, niciunul dintre artiști nu a reacționat la zvonurile care circulă pe internet.

Artista în vârstă de 27 de ani a publicat o fotografie realizată în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei Du-te / Vino, la care a colaborat cu trupa Vunk. În scenariul clipului cei doi joacă rolul unor îndrăgostiți. Oare Lidia Buble și Cornel Ilie și-au continuat povestea în afara platourilor de filmare și construiesc o relație?

Lidia Buble și Cornel Ilie au dus povestea îndrăgostiților în afara platourilor de filmare

Tachinările celor doi i-au făcut pe fani să bănuiască că cei doi joacă rolul îndrăgostiților nu doar în videoclipul piesei, ci și în realitate, mai ales după ce au văzut descrierea pusă pe Instagram de îndrăgita cântăreață: „Oare acum ce mai vrei? VINO/ DU-TE @cornel.ilie.official”.

View this post on Instagram

⚡JOI!⚡

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Solistul formației Vunk nu a lăsat situația în aer și i-a răspuns într-un comentariu : „Nu mai vreau nimic, gata, mi-a ajuns, nu vezi ce era de mâncare în farfurie? :)))”. Discuția de pe cunoscuta rețea de socializare a continuat între cei doi cu replica Lidiei Buble, care a spus: “@cornel.ilie.official, să nu te aud! :))”. Cântărețul a reacționat tot cu o glumă: “@lidiabuble pune-ți căștile atunci”. În final, Lidia Buble i-a mărturisit râzând: “@cornel.ilie.official tot tu ești și în căști”.

Cornel Ilie, praspăt divorțat

Un alt lucru pe care solistul trupei VUNK îl are în comun cu Lidia Buble, este povestea de dragoste de cinci ani pe care a trăit-o alături de Eliza. Luna aceasta, Cornel Ilie a anunțat că a divorțat de soția sa. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță pe nume Zara, în vârstă de 5 ani, și un băiat pe nume Cezar, în vârstă de un an.

„De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Sursă foto: Instagram

Ce mai declarații își fac în noapte Lidia Buble și Cornel Ilie! Au tot dreptul, amândoi și-au pierdut perechea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri