Cântăreața în vârstă de 27 de ani are parte de o perioadă bună și își ține la curent urmăritorii cu ultimele evenimente din viața ei.

Lidia Buble a fost extrem de ocupată. După ce a fost în Zanzibar și s-a vehiculat că aceasta ar fi cuplată cu un om de afaceri, blonda s-a întors în București și a anunțat că este în plină mutare într-un nou apartament. În plus, în urmă cu două săptămâni, Lidia a ținut să-și anunțe urmăritorii de pe rețelele sociale că este pregătită să devină mamă, postând o poză cu un bebeluș în brațe cu mesajul “eu în câțiva ani”.

Deși nu avea timp nici să respire, după cum chiar ea a declarat, zilele trecute cântăreața și-a luat un răgaz pentru a ieși la cumpărături de Crăciun împreună cu sora ei, Estera. Cele două au fost într-o cunoscută parfumerie de lux, de unde au achiziționat cadouri pentru cei dragi. 

Are pofte și nu se poate opri din mâncat 

Înarmată cu daruri multe, cântăreața a ales să plece acasă la Deva de Crăciun, acolo unde locuiesc părinții și surorile ei mai mici. Se pare că vacanța i-a prins bine Lidiei, căci aceasta pare într-o dispoziție de zile mari. 

Mai mult decât atât, artista a anunțat că are pofte și s-a bucurat de preparatele gătite de mama ei, în special de dulciuri, care se pare că sunt preferatele ei anul acesta:  “Sunt singura care nu se poate opri din mâncat dulciuri, deci efectiv nu mă mai pot opri. Am mâncat foarte multe dulciuri și în special acel cozonac”, și-a anunțat Lidia urmăritorii pe Instagram.

De asemenea, blondina a mai spus că nu consumă alimente de origine animală, de aceea a compensat: “De când am venit acasă nu am prea mâncat mâncare pentru că mami are foarte multă carne iar eu nu mănânc carne”, a încheiat Lidia. 

Apel umanitar. Gabriel are nevoie de ajutorul nostru

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp