Lidia Buble i-a făcut portretul bărbatului cu care vrea copii. Care e cea mai mare calitate pe care trebuie să o aibă

Lidia Buble i-a făcut portretul bărbatului cu care vrea copii. Care e cea mai mare calitate pe care trebuie să o aibă
După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să-și refacă viața. Deși a avut mai multe relații, nici una nu a rezistat.

Lidia Buble vrea neapărat să se mărite, dar încă nu-l găsește pe Făt-Frumos. E însă conștientă de calitățile bărbatului pe care-l vrea lângă ea.

Lidia Buble i-a făcut portretul bărbatului cu care vrea copii. Care e cea mai mare calitate pe care trebuie să o aibă

Are o carieră de invidiat, dar pe partea sentimentală Lidia Buble nu e deloc mulțumită. Părinții o tot întreabă când se face femeie la casa ei, însă artista nu-l găsește pe ce care să o ducă în fața altarului. Vedeta nu și-a pierdut speranța, pentru că e convinsă că Dumnezeu îl va aduce în viața ei, mai ales că ea crede cu tot sufletul în iubire.

Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, alături de care va cânta în curând, cântăreața a pus punctul pe I și i-a făcut viitorul iubit portretul.  „Nu știu să dau dragoste în doze mici, ci intens. Pentru mine este totul sau nimic, dau totul din prima. De fiecare dată am luptat să mențin o relație sănătoasă și frumoasă. Iubesc necondiționat, fără limite. Există iubire pentru totdeauna, mi-au demonstrat-o părinții mei. (…)

Bărbatul pe care să-l iubesc pentru totdeauna trebuie să mă pună mai presus de nevoile lui, asta fac și eu când intru într-o relație, să fie un om credincios, să fie un om care să-mi accepte dualitatea, nu sunt o persoană cu care se trăiește ușor. Să-mi înțeleagă jobul meu. Nu e ușor să mă vadă, uneori, doar marțea și lunea. Plus doza de gelozie care apare. Să mă iubească și să mă susțină în tot ceea ce fac. Eu iubesc intens, pentru omul de lângă mine, orice, a spus vedeta.

„Nu mi-aș permite niciodată să fiu grasă. Mă văd așezată la casa mea, având o carieră în continuare”

Pe de altă parte, ea e convinsă că în viitor va avea mulți copii așa cum își dorește și va avea mare grijă să nu se îngrașe. „Mi-ar plăcea să am mai multă răbdare, mie îmi place să mi se întâmple lucrurile rapid, într-un timp foarte scurt. Mi-am dorit să găsesc un om care să mă iubească pentru ceea ce sunt eu, să nu știe de Lidia Buble că este artistă. Știi că avem frica asta…

Nu știam de ce oamenii se apropie de mine, că sunt un om fain sau că pot beneficia de pe urma mea. (…) Peste 20 de ani, mă văd cu câțiva copii. Poate pentru mulți sunt obositori, pentru mine sunt hrană pentru suflet. Nu mi-aș permite niciodată să fiu grasă, mă văd așezată la casa mea, având o carieră în continuare”, a mai spus artista.

„Am iertat foarte mult. Când am primit o palmă, am întors și obrazul celălalt”

Un singur lucru susține că nu poate ierta într-o relație: dacă bărbatul ridică mâna asupra femeii. „Cea mai mare frică a mea e să ajung să nu mai am simțul penibilului. (…) Am iertat foarte mult, când am primit o palmă, am întors și obrazul celălalt. Acum? Să știi că aș mai ierta, și eu sunt om, oricine merită a doua șansă.

Cel mai urât lucru într-o relație este ca un bărbat să ridice mâna asupra unei femei. Dacă s-a întâmplat, fugi, dacă a făcut-o o dată, se poate repeta! Acolo nu există dragoste, când ai ridicat mâna, orice altceva a pierit. Bărbații știu că atunci când tac e foarte grav. Am răbdare și pot să iert mult, dar dacă întreci măsura… Ce fac? Dispar din peisaj”, a mărturisit Lidia Buble.

Sursă foto: instagram