Oana Roman, anunț șoc: Nunta s-a anulat. S-a lăsat cu crize de gelozie. „Relația cu Marius nu merge”

Oana Roman, anunț șoc: Nunta s-a anulat. S-a lăsat cu crize de gelozie. „Relația cu Marius nu merge”
Oana Roman și-a lăsat fanii cu gura căscată. Între ea și Marius Elisei au apărut din nou probleme și mult așteptata nuntă a fost anulată. Astăzi, 15 iunie, ar fi împlinit 8 ani de la căsătorie.

Oana Roman și-a pus sufletul pe tavă seara trecută, cu câteva ore înainte să „celebreze” 8 ani de la căsătorie și de la botezul fiicei ei și a lui Marius Elisei.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Oana a rememorat data de 15 iunie 2014, zi importantă în care a trecut prin nunta religioasă la Palatul Știrbei, dar și botezul fiicei sale. Totul a fost, atunci, așa cum a visat. În plus, acela a fost primul an în care s-a deschis biserica de pe domeniul Știrbei.

Din păcate, neînțelegerile dintre cei doi au dus la divorț și multă suferință, însă și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și și-au mai dat o șansă. Marius a renunțat la ieșirile cu prietenii prin cluburi și s-a pus pe renovat casa, pe când Oana a început mai multe afaceri care le-au adus venituri importante.

Văzând că totul merge, de data aceasta, ca pe roate, Oana și Marius au anunțat că vor face nunta din nou anul acesta. Dar problemele de cuplu i-au făcut iar să se răzgândească.


„Nu vreau să mă recasătoresc, am renunțat la ideea de a mai merge la biserică sau la sfat. Lucrurile nu merg în direcția in care vreau eu să meargă, intre mine și Marius”, i-a spus Oana lui Capatos.

„Vreau să fiu foarte sinceră față de oamenii care mă urmăresc pe rețelele sociale, ei mă înțeleg, nu pot să ascund”, a mai adăugat fiica fostului premier Petre Roman.

Evident, Oana a fost întrebată dacă urmează o nouă despărțire. Răspunsul ei dă de gândit: „Sunt niște lucruri care mă derajează. Când spun că un lucru e așa… Trebuie să fiu crezută! Nu pot să trăiescu mereu cu suspiciuni, să fiu mereu întrebată unde mă duc, ce fac…” , a explicat Oana Roman, susținând că Marius Elisei e mult prea gelos.

„La 46 de ani, nu mă mai pot schimba. Eu am realizat lucruri in viață și nu datorez nimănui nimic. Toată viața am încercat să fiu independent și să arăt că sunt eu, că nu sunt fata lui tata. De la 21 de ani m-am descurcat singură. Niciun job nu l-am luat decât pe puterile mele”, a mai spus ea.

Oana se plânge că Marius îi controlează viața

În cadrul emisiunii, Oana Roman a mărturisit că Marius o pune să justifice unde merge, cu cine se întâlnește și ce face. „Sunt momente în care el e ok, dar vin momente grele, se acumulează și atunci ajung în punctul în care nu mai pot”, a povestit influencerița.

„Relatia cu Marius nu merge in direcția în care trebuie. Nu-mi doresc un conflict cu el, dar e greu sa trăiești așa când nu ai viziuni comune. Este o realitate pe care nu am putut și nu pot să o accept. Ne-am iubit foarte tare unul pe altul, dar lucrurile la un moment dat se adâncesc ca o gaură, din ce în ce mai mare”, a spus Oana Roman, anunțând, indirect, apropierea finalului relației.

Data de 15 iunie nu mai e un motiv de sărbătoare

„Nu am luat o decizie în privința relației noastre, rămânem sau ne despărțim. Dar am nevoie de liniște, căci fac multe lucruri într-o zi, la mine totul e extrem de organizat. Așa că atunci când vin acasă trebuie să fiu liniștită”, a conchis ea.

Recomandarile noastre