Exclusiv. Când nimeni nu se mai aștepta, Oana Roman a dat marea veste! Ea și Marius Elisei…

Exclusiv. Când nimeni nu se mai aștepta, Oana Roman a dat marea veste! Ea și Marius Elisei…
Oana Roman a trebuit să divorțeze ca să înțeleagă că marea ei dragoste e exact bărbatul de care se separase. Și pentru Marius Elisei experiența a fost similară. Cei doi se iubesc, în prezent, mai mult ca oricând.

De când s-au împăcat, Oana Roman și Marius Elisei sunt un cuplu așa de sudat încât pare că nicio furtună nu poate să îi mai despartă vreodată, cei doi au muncit din greu vara aceasta și au renovat locuința pe care au cumpărat-o înaintea separării. Cu casa ași curtea aranjate, acum sunt gata să facă planuri.

Oana a fost întrebată după ce s-a împăcat cu fostul soț dacă nu are de gând să facă o nouă cununie, ceea ce vedeta nu a negat, însă restricțiile cauzate de pandemie au pus totul în stand-by.

Oana Roman face planuri de viitor

Acum Oana Roman face planuri de viitor. Ea își dorește să iasă din casă și să danseze. „De abia aștept sa înceapă petrecerile și distracția! 2 ani am dus lipsa de distracție și am ieșit foarte rar. Acum sunt gata pentru o vara cu mult dans…”, a scris  vedeta alături de o imagine în care apare dansând, într-o rochie superbă, roșie, scurtă până al genunchi, alături de partenerul ei, Marius Elisei. Acest mesaj al său poate duce cu gândul la o a doua petrecere de cununie civilă, deoarece, așa cum spune chiar ea, în fața lui Dumnezeu sunt în continuare uniți.

Fanii au fost topiți la vederea chimiei dintre cei doi. Din fotografie se vede că Marius e topit, realmente, după consoarta sa.

Ce se va întâmplat cu fiica fostului premier la 45 de ani

Fiica fostului premier Petre Roman, Oana Roman, s-a căsătorit cu Marius Elisei în 15 ianuarie 2014 și a divorțat de el, după 7 ani, pe 15  februarie 2021, în fața notarului. După câteva luni de separare, cei doi s-au reunit.

În toamna anului trecut, Oana Roman scria la InstaStory: „Nu ne căsătorim civil din nou, cel puțin nu deocamdată”.

Cei doi au o fiică, Isabela. Vedeta mai mărturisea că, la 45 de ani, va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Ea a plănuit ca la împlinirea acestei vârste să își reînnoiască, la biserică, jurămintele alături de Marius Elisei, care este cu aproape zece ani mai tânăr decât ea.

Vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie ivoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a mai spus fiica lui Petre Roman în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, la Antena Stars.

Oana Roman va împlini 45 de ani în data de 13 aprilie.

Sursa foto: Instagram