Lidia Vadim, reacție emoționantă după ce s-a aflat că a rămas văduvă. Fiica tribunului a adus, astăzi, un omagiu

Lidia Vadim, reacție emoționantă după ce s-a aflat că a rămas văduvă. Fiica tribunului a adus, astăzi, un omagiu
Lidia Vadim Tudor, fiica lui Corneliu Vadim Tudor trece prin momente grele. Presa a titrat că a rămas văduvă, la doar patru luni de la nuntă, iar alesul ei ar fi fost jurnalistul Dan Alexandru Tano. În urma acestei dezvăluiri, fiica tribunului a avut o reacție.

Lidia Vadim Tudor a moștenit imperiul „România Mare” de la tatăl său. De la tribun a învățat ce are de făcut și cum să lupte pe scena politică. Din păcate, chiar dacă poteca a fost bine bătătorită de tatăl său, Lidia nu a înregistrat succese notabile.

A rămas să conducă publicația România Mare, care se vinde doar pe bază de abonament și care abia se mai finanțează.

Necazurile nu se termină aici. Potrivit unui act depus la starea civilă care a ajuns în presa națională, Lidia s-ar fi căsătorit în primăvară cu jurnalistul din subordinea sa, Dan Alexandru Tano. Patru luni mai târziu de la momentul cununiei civile, acesta s-a prăpădit.

Totodată, deși există acte care circulă în mediul online, Lidia neagă că ar fi văduva lui Tano.

Recent însă, ea l-a pomenit pe jurnalist în ferparul unui alt colaborator al revistei înființate de tatăl ei.

„De astăzi familia România Mare este mai săraca…. Dragos Dumitriu, editorialist principal al publicației noastre, a decis sa plece intr-o lume cu siguranța mai buna. Alături de tata, Corneliu Vadim Tudor și de Dan Alexandru Tano ne va veghea de Sus.
Drum lin, prieten drag! Îți Multumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine! 🖤”, a transmis fiica lui Vadim. 

Astăzi, după avanlanla de telefoane din partea presei, Lidia a avut un mesaj plin de subînțeles.

Un omagiu emoționant

Fiica lui C.V. Tudor a postat o imagine cu ea, mică, în brațele tatălui său. Un fel de strigăt de dor sau de ajutor pentru brațele protectoare ale părintelui său.

Lidia merge aproape săptămânal la cimitir, la mormântul tribunului. Corneliu Vadim Tudor s-a stins pe 14 septembrie 2015, în urma unui infarct.

Ce i-a adus sfârșitul? Academicianul Mircea Ifrim afirma, în urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat pentru DC News, că politicianul ar mai fi trăit dacă nu ar fi făcut o greșeală în ceea ce privește regimul de viață. Acesta suferea de diabet, dar s-a încăpățânat să nu țină tratamentul specific bolii.

„Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă”, declara specialistul