Lili Sandu a trecut prin momente grele, după ce fiul ei în vârstă de doar patru luni s-a simțit foarte rău. Prin urmare, vedeta a ajuns de urgență la spital cu micuțul Thomas Jay, fiind apoi internați. Ea a mărturisit de pe patul de spital experiența traumatizantă, ce s-a întâmplat cu fiul ei și cum se simte el acum.

Ce a pățit fiul lui Lili Sandu

Vedeta povestește că micuțul Thomas Jay a făcut febră 40.4 și frisoane și a fost nevoită să îl aducă sub supravegherea medicilor de urgență. După analize amănunțite, s-a dovedit a fi vorba despre o infecție urinară, pe care cei doi părinți nu și-o pot explica.

„Suntem internați. Acest îngeraș a zis că mai bine să venim la spital și am ajuns la urgență duminică noapte cu febră 40.4. Ideea este că s-a dovedit a fi o infecție urinară. Nu înțeleg, nu înțelegem de ce. Suntem sunt tratament cu antibiotice, sperăm ca mâine să plecăm și noi acasă”, a spus Lili Sandu pe Instagram.

Care este starea actuală de sănătate a micuțului

Din fericire, starea copilului s-a îmbunătățit, febra a scăzut și mama acestuia poate răsufla ușurată că momentul critic a trecut. Se pare că ar fi vorba și despre o boală a copilăriei: Roseola infantum care debutează cu creșterea accelerată a temperaturii, urmând ca în câteva zile să apară pe piele și erupția speficică.

Nu există un tratament anume pentru Roseola infantum. Boala se vindecă de la sine, de cele mai multe ori, fără complicații. Copilului i se administrează multe lichide pentru prevenirea deshidratării, se lasă îmbrăcat mai subțire pentru a evita supraîncălzirea și se administrează medicamente pentru scăderea febrei, așa cum au fost ele recomandate de către medic.

„Nu vreți să știți ce sperietură…Deci efectiv am trăit o traumă când la 1 dimineața am constata că începuse să facă frisoane și temperatura creștea și nu se mai oprea. Începusem eu acasă să îi fac niște împachetări, dar degeaba”, a mai spus Lili Sandu.

Ce este Roseola infantum

Roseola infantum, cunoscuta si sub denumirea de boala a sasea sau exantemul subit, este o boala virala care apare la copiii mici, cu varsta cuprinsa intre 6 luni-2 ani, fiind caracterizata prin cateva zile de febra mare (39-40 grade Celsius), urmata de o eruptie distinctiva, care apare dupa scaderea febrei. Este o boala autolimitata, cu prognostic bun si in general fara complicatii, scrie pediatrul Mihaela Herescu.

Mădălina Ghenea a făcut-o în public cu noul iubit. Șoc pentru fani!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp