Cântăreață, artistă, Lili Sandu (41 de ani) are alte priorități acum. Și-a găsit liniștea și fericirea, după ce a cunoscut și marea iubire. Este mămică de patru luni și spune tuturor cât este de fericită.

Lili Sandu, primul Crăciun în trei

Lilia Sandu spera să nască de ziua iubitului ei, Silviu Țolu (28 de ani), la sfârșitul lunii august. Băiețelul lor a avut însă alte planuri și s-a grăbit să-și cunoască părinții. A primit nota maximă la naștere: 52 cm și 3300 de grame.

Lili Sandu a devenit mămică pe 10 august, însă a părăsit spitalul 9 zile mai târziu, din cauza unor complicații care au apărut în cazul micului Thomas Jay. Așteptarea a fost una dificilă atât pentru Lili Sandu, cât și pentru logodnicul ei, Silviu Țolu, nerăbdător să îi întâmpine acasă pe mămică și pe noul membru al familiei. Iată că problemele au fost rezolvate, iar cuplul are acum toate motivele să fie liniștit și fericit.

”Iubesc sărbătorile de iarn și parcă anul asta le simt mult mai aproape de sufletul meu, ca niciodată. Este primul Crăciun pe care-l sărbătorim alături de fiul nostru, iar asta cu siguranța îl va face memorabil”,  a scris Lili Sandu.

Numele copilului lui Lili Sandu are o poveste

”Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream să-l ținem pentru prima dată in brațe si să simțim că i se potrivește. În urma cu câteva seri, am avut o surpriza din partea lui, l-am visat pentru prima dată și atunci când l- am întrebat «cum te cheamă? mi- a răspuns senin T… J»”, a scris Lili Sandu.

Lili Sandu și iubitul său Silviu Țolu au mulțumit neîncetat lui Dumnezeu fiindcă le-a dat șansa să devină părinți. ”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit! ‘, a scris vedeta la prima imagine cu fiul său.

Actriţa Lili Sandu şi modelul internaţional Silviu Ţolu s-au logodit după o vacanţă la Istanbul.


 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp