Lino Golden are gânduri mari cu noua iubită. A făcut și primele declarații

Lino Golden are gânduri mari cu noua iubită. A făcut și primele declarații
Lino Golden e fericit și a spus tuturor cât de bine îi este alături de noua iubită, pe care a scos-o în lume.

După ce s-a despărțit de fosta parteneră de viață, Lino Golden a trecut prin momente grele. Acum, totul a revenit la normal.

Lino Golden are gânduri mari cu noua iubită. A făcut și primele declarații

Cu câteva zile în urmă, Lino Golden a fost văzut alături de noua sa iubită la premiera filmului Elvis. Cei doi păreau extrem de fericiți, iar artistul extrem de mândru că are o asemenea femeie lângă el. Lino a dat și primele declarații despre femeia care i-a furat inima și a mărturisit și care sunt lucrurile ce l-au atras la ea. În final, Lino a punctat că a găsit femeia care are tot ce și-a dorit.

„O iau cu mine, să vadă că oricum sunt un tip de relație! E totul safe cu mine”

„Are tot ce îi trebuie lui Lino Golden, l-a impresionat prin tot ce are de oferit pentru Lino Golden. Oricum, am văzut că viața mea amoroasă e un subiect interesant în tabloid și în chestii de genul. Dar e normal, toată lumea are situații, relații, nu?!  Eu am chestia asta de a oferi încredere, să îi ofer toată încrederea mea și să îi arăt persoanei care e cu mine mediul în care sunt.  O iau cu mine, să vadă că oricum sunt un tip de relație! E totul safe cu mine!”, a declarat artistul pentru Cancan.

De ce s-a despărțit de fosta iubită

O perioadă lungă, Lino Golden s-a iubit cu Andra Ghinea, dar când toată lumea se așteapta ca relația să atingă un alt nivel, cei doi și-a spus adio. Se pare că printre lucrurile care au deranjat-o foarte tare pe fată a fost gelozia cântărețului. ”S-au despărțit din cauza geloziei lui Lino Golden.

Dar nu cred că e ceva definitiv, că s-au mai despărțit de 5-6 ori în ultimii doi ani de relație. El e foarte impulsiv și se enervează din orice. Apoi șterge pozele cu ea și o blochează peste tot. După ce se calmează, tot el o caută pe Andra”, au declarat surse pentru Playtech.

Sursă foto: instagram